https://norgepiller.com/kamagra/

Brändilanseeraus / Marabu, KnorrPrandell, Heyda & Folia

Brändilanseeraus / Marabu, KnorrPrandell, Heyda & Folia

LOGOTHanArt lisää valikoimiinsa neljä uutta askartelun tähtibrändiä kesän 2014 aikana. Logouudistuksen myötä yritys indetifioituu entistä vahvemmin askartelu- ja taidetarvikkeiden maahantuojaksi ja tukkumyyjäksi. 

Marabu | ”Haluamme inspiroida luovuutta erilaisilla ideoilla ja intohimolla kauniita asioita kohtaan”  toteaa York Boeder, Marabun toimitusjohtaja. Marabu tarjoaakin 20 000 erilaista, korkealaatuista askartelualan tuotetta 150 vuoden kokemuksella. Marabun tuotteet ovat helppokäyttöisiä, houkuttelevia sekä innostavia, ja tarjoavat kuluttajalle mahdollisuuden koristella kotiaan kauniilla yksityiskohdilla. Marabun valikoimaan kuuluu mm. askarteluvärit, leimasimet ja sablunat. Kaikki Marabun tuotteet on valmistettu kestävää kehitystä silmällä pitäen ja ympäristöä kunnioittaen: esim. kaikki Marabu-tuoteperheen väriaineet ovat vesiliukoisia. Marabu on akreditoitu mm. ISO 9001 ja ISO 14001-standardeilla.

KnorrPrandell | Knorr Prandell Creative edustaa koru- ja korttiaskartelun maailmaa. Knorr Prandellin vahvuus on uusien tuotteiden kehitteleminen ja yritys tekeekin tiivistä yhteistyötä taiteilijoiden ja askartelukirjojen kirjoittajien kanssa. Monet näistä innovatiivista tuotteista on myöhemmin lanseerattu omiksi brändeikseen, kuten esim. CART-Us, Make Me ja Serafina-tuoteperheet. Knorr Prandell uskoo, että syy tuotteiden menestykseen on aktiivinen tuotetietouden levitys sekä erilaisten työpajojen järjestäminen alan ammattilaisille. Näiden lisäksi yritys on tunnettu vihreistä arvoistaan: yritys käy jatkuvaa keskustelua tuotteiden valmistajien kanssa käyttäen vain ekologisimpia ja turvallisimpia raaka-aineita.  Knorr Prandell – motto on Be Inspired!

Heyda | Heyda tarjoaa askartelijoille kaiken mahdollisen paperiaskarteluun, esim. koristepapereita- ja kartonkeja, tarroja, sekä kolmiulotteisia koristeita. Heydan laadukkaat materiaalit ja kekseliäät askartelutekniikat kulkevat käsi kädessä maailmanlaajuisten askartelutrendien kanssa vuodesta toiseen. Paitsi suosittujen tekniikoiden tukemisessa, Heyda on kunnostautunut myös omien, uniikkien tekniikoiden kehittelyssä alan ammattilaisten kanssa. Saksalaisella yrityksellä on reilun sadan vuoden kokemus paperituotteiden valmistuksesta ja tuotekehittelystä.

uudet tuotteetFolia | Folia Bringmann-brändin tuotteet on kehitelty ennen kaikkea paperiaskarteluun ja skräppäykseen,  ja ne tukevatkin mainiosti Marabun, Knorr Prandellin ja Heydan tuotevalikoimaa.  Erityisen suosittuun asemaan Folian tuotteistosta ovat nousseet origamipaperit. Yritys nostaa tuotekehittelyssä ensisijalle tuotteittensa turvallisuuden sekä kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden: kaikki Folian tuotteet ovat myrkyttömiä ja turvallisia myös lasten käsiin. Yritykselle myönnetyt sertifikaatit todistavatkin yrityksen ottaen ympäristöasiat vakavasti: sille on myönnetty erittäin tunnustettu Blue Angel-sertifikaatti (maailman vanhin eko-merkki), sekä PEFC- ja LGA-sertifikaatit. PEFC-sertifikaatti todentaa, että yritys käyttää tuotannossaan vain tarvittavan määrän puuta. LGA-sertifikaatti taas todistaa, että kaikki tuotteet ovat läpäisseet leluille asetetut tuotevaatimukset ja ovat erittäin turvallisia käyttää.