https://norgepiller.com/kamagra/

UUTTA! W&N BrushMarker- kaksipäinen sivellintussi

UUTTA! W&N BrushMarker- kaksipäinen sivellintussi

brushmarker logo

884955042670-W&N Brushmarker lifestyle 0357RKevään uutuus on Winsor & Newton BrushMarker-tussit. BrushMarker tarjoaa käyttäjälleen äärimmäisen tarkkaa ja joustavaa piirtojäljen hallintaa: tussit tuovat upeaa monipuolisuutta kaikkeen piirtämiseen ja kuvittamiseen. Tussien muste on korkeapigmenttistä ja erittäin sulautumiskykyistä, sävyt kuin sulavat toisiinsa paperilla.  BrushMarker-sävyjen valikoima liukuu hempeän pastellisista aina paletin rikkaimpiin ja voimakkaimpiin vivahteisiin. Lopullinen piirtojälki BrushMarkereilla on printtityön tasoinen ja täysin leviämätön. 

BrushMarker-sävyjen valikoima liukuu hempeän pastellisista aina paletin rikkaimpiin ja voimakkaimpiin vivahteisiin. Lopullinen piirtojälki BrushMarkereilla on printtityön tasoinen ja täysin leviämätön. 

481584_10200112754691043_1848200822_nWIN 5568 BrushMarker Leaflet - English - Web v2._Osa3

 

 

KÄRJET | Luodinmuotoinen sivellinkärki on valmistettu kaksinaisesta komposiittimateriaalista jonka ansiosta sillä on erinomaiset kulutusominaisuudet. Sivellinkärki on rakennettu kahdesta kerroksesta: kovemmasta ytimestä ja pehmeästä ulkokerroksesta. Tussin kärki on erittäin monikäyttöinen ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden lukemattomien erilaisten piirtojälkien luomiseen. Maalauskulmaa muuttamalla ja painetta säätelemällä voit hallita siveltimenvetojasi täydellisesti. Kynän leveä talttakärki on erinomainen nopeisiin visualisointeihin ja laajempien alueiden väritykseen.

WIN 5568 BrushMarker Leaflet - English - Web v2._Osa2MUSTE | BrushMarkerin muste on alkoholipohjaista ja tussien väriaine muodostettu käyttäen hienoimpia ammattitason musteita. Tämä yhdistelmä saa värit leviämään tasaisesti, tarjoten käyttäjälle pehmeää mutta kokonaisvaltaista peittokykyä. BrushMarkereilla on helppo saavuttaa virheetön printtitason lopputulos käsin väritettäessä.

TÄYSIN SEKOITTUVA | BrushMarkereilla onnistut luomaan uusia värisävyjä värittämällä sävyjä päällekkäin. Väriaineen ollessa erittäin kosteaa voit saavuttaa täysin saumattomia lopputuloksia. BrushMarker Blender Pen on aivan erityinen osa yksittäisvärivalikoimaa; sitä voidaan käyttää pehmittämään ja liittämään värejä yhteen. Uusien värisävyjen luominen Blenderillä on vaivatonta ja nopeaa – ja värien kirjo rajaton!

brushmarker

UPEA VÄRIVALIKOIMA | BrushMarkerien 72 värisävyä liukuvat värikartan hempeimmistä pastelleista aina voimakkaimpiin ja rohkeimpiin sävyihin. 11 sävyä (värikarttaan tähdellä * merkityt) ovat uniikkeja BrushMarker-sävyjä. Saatavilla myös lajitelmina. Värikartan löydät täältä. 

MIKÄ PAPERI BRUSHMARKEREILLE?
Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä BrushMarkereita papereilla jotka on erityisesti suunnattu tussi- ja monimediakäyttöön. Kun valitset kirkkaan valkoisen paperin varmistat että tussien pigmentit toistuvat paperilla autenttisesti. Hanartin valikoimasta BrushMarkereille soveltuvat parhaiten Canson Illustration, Canson Imagine sekä Canson Bristol-paperit. Bristol on mainio valinta etenkin tarkkaan piirtämiseen sen sileän pinnan ansiosta.

884955042830-WN BRUSHMARKER CARMINE CAPS ON