https://norgepiller.com/kamagra/

Lehtimetallituotteet upeiden metalliefektien luomiseen!

Lehtimetallituotteet upeiden metalliefektien luomiseen!

maljakon kultaus

Kuvasarja maljakon kultauksesta on lainattu blogista: http://sayyes.com/

12031509_959832614079895_1570816965608775109_o

Edullisestakin koriste-esineestä saa ylellisen kun sen pintaan painelee lehtimetallia. Hanart Oy maahantuo korkealaatuista Knorr Prandell-lehtimetallituotesarjaa joka pitää sisällään lehtimetalliliiman, metalliarkit, sekä viimeistelyyn tarkoitetun lakan. Hauskinta kultauksessa on, että sen voi tehdä koko esineeseen tai vain muutamaan yksityiskohtaan.

KNORR lehtihopeajäljitelmällä luot upeita, korkeakiiltoisia hopeointeja miltei kaikille pinnoille. Lehtihopea soveltuu
ainoastaan koristekäyttöön; sarjaan kuuluu myös liima ja suojalakka.

Levitä lehtimetalliliimaa ohuesti maljakon pintaan: työstettävän pinnan täytyy olla kuiva, pölytön ja rasvaton.
Odota 15-20 minuuttia jolloin liima kuivahtaa kirkkaaksi ja sen pinta muodostuu tarramaiseksi. Asettele lehtimetalli-arkki liiman
päälle  varovaisesti sillä arkki on erittäin ohut ja menee helposti rikki. Valmis työ on hyvä lopuksi lakata, jotta hopeointi kestää paremmin. Taputtele lehtimetalli paikoilleen pehmeällä siveltimellä ja anna kuivua. Poista ylimääräiset lehtimetallin rippeet pyörivin liikkein. Levitä päälle KNORR Lehtimetallilakkaa.

Läpinäkyvä lakka suojaa metallia hapettumiselta ja se on lämmönkestävää 75 asteeseen saakka. Lakka on myös säänkestävää. Lehtikultausten-
ja hopeointien viimeistelyyn tarkoitettu lakka sisältää liuottimia.  Levitä lakka pehmeällä siveltimellä ja anna kuivua. Puhdista siveltimet käytön jälkeen siveltimenpuhdistusaineella.

KNORRprandell_Weiss_CMYK