https://norgepiller.com/kamagra/

UUTTA: Derwent Artists Black & White 6 – lajitelma

UUTTA: Derwent Artists Black & White 6 – lajitelma

Derwent black an whiteHanartin valikoimaan on lisätty upea uutuus kaikille piirtäjille: Derwent Artists Black and White 6-lajitelma. Kuuden Artist-kynän valikoimasta löytyvät kolme valkoisen ja mustan sävyä ( Raven 8120, Forest 8110, Midnight 8100, Arctic 8000, Oyster 8010 sekä Pure 8020), kylmissä ja lämpimissä vivahteissa. Kynissä on mattahohtoinen, setripuinen varsi ja voimakas kärki, ja ne on kätevä säilyttää terottimen sisältävässä metallirasiassa.

Ensimmäinen Derwentin kehittämä kynä, Artist, opittiin tuntemaan no. 19-sarjana. Sen perinteinen pyöreä varsi ja  leveä ydin tekevät siitä erinomaisen kynän leveiden linjojen, sekä vapaiden, ilmaisuvoimaisten teosten piirtämiseen. Artists-kynän hieman vahamainen koostumus on ideaalinen monikerroksellisuuteen sekä värisävyjen sekoitukseen; näin voidaan piirroksille luoda rajaton määrä erilaisia värisävyjä ja vivahteita.

Artists Black & White 6- lajitelma on mahtava lisä kaikille piirtäjille, mutta sävyjensä ansiosta etenkin elävänmallin- ja muotokuvapiirtäjille. Ja upea lahjaidea ihan kaikille kuvataiteista kiinnostuneille!