Derwent Inktense Paint Pan Travel Set 01 +säiliösi

Tuotetunnus (SKU): 2302636 Osasto:

Derwent Inktense Pan Travel Set 01 12 maalauslajitelma, jonka napit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä Inktense-mustevärikynää ja akvarellinappia! Kirkkaat Inktense-värit luovat monipuolista, upean rikaspigmenttistä väriloistoa, joka kiinnittyy maalauspintaan kuivuttuaan. Ammattilaistason värit ovat 100 % valonkestävät. Toisin kuin perinteisillä akvarelliväreillä, Inktense-nappien avulla voit levittää useita rikaspigmenttisiä värikerroksia aikaisempien kerrosten siitä kärsimättä ja värien liukenematta.Inktense-napit soveltuu käytettäväksi paperilla ja kankaalla monenlaisiin taide- ja askarteluinstallaatioiden toteutukseen. Värejä voi käyttää myös silkkimaalaukseen ja Inktense-napeilla voi värjätä myös metallia; mitä vähemmän käytät vettä, sen voimakkaammin väri tarttuu maalauspintaan. Kuivuttuaan väri kiinnittyy metallin pintaan. Lajitelma on ihanteellinen mukaan matkoille, sillä se sisältää kaiken mitä tarvitset maalaukseen; 12 Inktense-nappia, mini-vesikourun, taittuvan, täysmittaisen säiliösiveltimen, sienen sekä viisi sekoituspalettia.
• Rasian koko 15 x 12 x 7.5 mm, valmistetaan Englannissa Derwentin tehtaalla
• Jokainen nappi omassa värikourussaan, joten värit eivät sotke tai sekoitu keskenään
• Erittäin valonkestävät pigmentit
• Lajitelmassa myös mini-säiliösivellin (pituus 12 cm), medium-kärki. Sivellin taittuu keskeltä ja se on kätevä kuljettaa rasian sisällä. Stopperi estää veden vuotamisen rasiaan.
Lajitelma sisältää sävyt: Sun Yellow, Mango, Poppy Red, Dark Plum, Mid-Ultramarine, Bright Blue, Racing Green, Teal Green, Kiwi, Burnt Yellow Ochre, Natural Brown, Ink Black.

Lisätiedot

EAN-koodi