Derwent Line and Wash Paint Set

Tuotetunnus (SKU): 2305866 Osasto:

Kirkkaat Inktense-sävyt ja maanläheiset Graphitint-värit yhdistettynä Derwent Line Maker-tusseihin. Täydellinen valinta mukaan otettavaksi tai on location-taiteeseen.

Lajitelma sisältää 6 Inktense-nappia ja 4 Graphitint-nappia sekä 2 neutraalia vaaleampaa sävyä: Sun Yellow, Mango, Poppy Red, Autumn Red, Port, Bright Blue , Paynes Grey, Ocean Blue , Meadow, Artichoke, Natural Brown ja Storm Grey. Lisäksi lajitelma sisältää kaksi mustaa Line Maker- huopakynää; 0,3 mm ja 0,8 mm, keskeltä taittuvan säiliösiveltimen ja sienen siveltimen puhdistamista varten. Kaikki tämä kätevässä säiliölaatikossa, jota voi käyttää myös väripalettina, sillä sen kanteen on upotettu viisi sekoituskuppia.

Graphitint-väreillä voi helposti luoda dramaattisia värisävyjä työhön ja lajitelman Inktense- värit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä Inktense-mustevärikynää ja akvarellinappia! Inktense-värit luovat monipuolista, upean rikaspigmenttistä väriloistoa, joka kiinnittyy maalauspintaan kuivuttuaan. Line Maker-tussien avulla työhön saa upeasti lisättyä yksityiskohtia piirtämällä. Värejä voi käyttää joko hienovaraisesti, vähän väriä käyttäen tai kerrostaen värejä vahvan sävyn aikaansaamiseksi. Kerrostaminen ei vaikuta aiemmin kuivuneisiin värikerroksiin. Vuoden 2021 uutuus!

Lisätiedot

EAN-koodi