Derwent pöytäteline Inktense Lightfast Pastel 12

Tuotetunnus (SKU): 2306016 Osasto:

Uusi Derwent-pöytäteline sisältää kolme suosittua värikynälajitelmaa: Inktense, Lightfast ja Pastel-värikynälajitelmat. Kutakin lajitelmaa pöytätelineessä on kuusi kappaletta, 12 värikynän lajitelmina. Alla tiedot kustakin lajitelmasta:

Derwent Inktense 12 värikynän lajitelma:
Derwent Inktense -värikynät ovat voimakassävyisiä ja läpikuultavia mustevärikyniä. Nämä monipuoliset värikynät soveltuvat erinomaisesti akvarellitöihin, leimasinkäyttöön ja mangapiirtämiseen. Väreillä voidaan piirtää normaalien puuvärien tapaan, mutta jos piirtojälkeä sivellään vedellä kostutetulla siveltimellä, pinta muuttuu vesivärimäiseksi. Kuivuttuaan tämä vesivärimäinen pinta muuttuu vedenkestäväksi. Koska kasteltu värikerros kuivuu vedenpitäväksi, nämä kynät ovat ihanteelliset kerrokselliseen vesivärityöskentelyyn. Värien vedenkestävyyden ansiosta Inktense -värejä voi käyttää myös erilaisilla huokoisilla pinnoilla; keramiikalla, puulla sekä kankaalla. Inktense kestää kankaalla käsin pestäessä alle 30-asteen vedessä (pesu ilman kovia pesuaineita). Kynät on pakattu korkealaatuiseen metallirasiaan, jonka ansiosta kyniä on helppo säilyttää. 24 värisävyn lajitelma sisältää sävyt Sun Yellow, Tangerine, Poppy Red, Fuchsia, Deep Indigo, Sea Blue, Teal Green, Apple Green, Leaf Green, Baked Earth, Bark ja Ink Black.

Derwent Lightfast 12 värikynän lajitelma:
Maailman ainoa 100 % valonkestävä värikynä on öljypohjainen Lightfast; se levittyy kuin unelma, ei roskaa, ja peittää upeasti! Väriä voi ohentaa esimerkiksi tärpätillä, jolloin se muuttuu öljyvärimäiseksi! Valonkestävyys viittaa kynän pigmentin kemikaaliseen tasapainoon sen altistuessa valolle pitkiä aikoja. Derwent Lightfast -kynät on suunniteltu 100 % valonkestäviksi, tarkoittaen, että kynien lyijyn väri on kestävää, eikä optimaalisissa olosuhteissa (ns. museo-olosuhteissa) haalistu 100 vuoden aikana. Läpinäkymättömyytensä ansiosta, tummat värit erottuvat hyvin vaaleiden sävyjen joukosta. Tummia sävyjä voi käyttää esimerkiksi ääriviivojen piirtämisessä. Derwent Lightfast-kynät soveltuvat erittäin hyvin käytettäväksi myös värillisellä paperilla, kiitos kynien hyvän peittokyvyn. Kynien pigmenttipitoisuus on suurempi, kuin muilla Derwent-kynillä. 12 kynän lajitelma sisältää värit: Sun Yellow, Yellow Ochre, Sandstone, Salmon, Scarlet, Violet, Mid Ultramarine, Mallard Green, Natural Brown, Brown Ochre, Black and White.

Derwent Pastel 12 värikynän lajitelma:
Mikään ei voita pastellivärien väriloistoa, vaikkakaan työvälineenä pastellivärit eivät ole siisteimpiä käyttää. Nyt voit nauttia pastellivärien kauneudesta kätevässä, sotkemattomassa muodossa. Derwent Pastel-pastellikynät ovat puuvartisia, pehmeälyijyisiä pastellivärejä, joiden väri on puuterimaista. Lopputulos on samettimaisen pehmeä, helposti sekoitettava ja levitettävä. Ja koska kyseessä on pastellikynät, työn jälkeä on helppo kontrolloida ja piirtäminen on vaivatonta. 12 kynän lajitelma sisältää värit: Process Yellow, Spectrum Orange, Cadmium Red, Violet, Cyan, Prussian Blue, Forest Green, Pea Green, Sepia, Yellow Ochre, Carbon Black and Titanium White.

Lisätiedot

EAN-koodi