DR Graduate acrylic 500ml 159 Primary blue

Tuotetunnus (SKU): 6063331 Osasto:

Graduate-sarja sisältää kirkkaita ja voimakkaita värejä, jotka on helppo levittää maalauspinnalle. Värejä voidaan käyttää mille tahansa paperipinnalle, pohjustetulle levylle tai maalauskankaalle, ja niitä voi käyttää niin sisällä kuin ulkona. Värit ovat niin monipuoliset, että niitä voidaan käyttää myös akryylivärien maalausaineiden kanssa. Nopeasti kuivuvat värit omaavat myös hyvän peittokyvyn.
Graduate-värit tarjoavat hyvän pigmenttivahvuuden ja helposti juoksevan värin. Värit ovat vesiohenteisia eivätkä sisällä ohentimia. EC-määräysten mukaisesti kaikki värit on luokiteltu ei-vaarallisiksi käyttää.
Akryylivärien käytön vahvuus kouluissa ja harrastelijamaailmassa on värien kuivumisen nopeus; Graduate-väreillä maalattu teos voidaan arkistoida tai panna esille hyvin nopeasti maalaamisen jälkeen. Maalaus ei tahriinnu, vaikka sille roiskuisi vettä. Värit ovat kestävät ja joustavat, joten maalaukset ovat pitkäikäisiä. Paperi ja canvaspohjat, joille on levitetty Graduate-akryyliväriä, voidaan rullata pinnan halkeilematta tai muuten kärsimättä. Kaikki värisävyt tulevat 500 ml puristettavissa pulloissa, joiden korkissa on puhtaana pysyvällä tekniikalla varustettu vuotomekanismi; vain juuri se määrä väriä tulee purkista mitä tarvitaan.

Lisätiedot

EAN-koodi