Liquitex Acrylic Gouache 59ml 236 Bright Silver

Tuotetunnus (SKU): 2999898 Osasto:

Liquitex Acrylic Gouache-väreissä yhdistyvät guassivärien ja akryylivärien tärkeimmät ominaisuudet. Acrylic Gouacheissa on vielä muita Liquitex sarjan tuotteita intensiivisemmät värisävyt. Lopputulos on matta, jossa ei näy siveltimen jälkiä. Väri ei halkeile kuivuttuaan. Kuivuneen pinnan päälle voi maalata, tarvitsematta pelätä värien sekoittumista, sillä kuivuttuaan väri on vedenkestävä ja joustava.
Acrylic Gouahcen koostumus on kermainen ja juokseva. Koska niitä ei tarvitse laimentaa, ne säilyttävät eloisuutensa. Värien levittäminen ja käyttäminen on vaivatonta ja helppoa. Ominaisuuksiensa ansiosta ne soveltuvat niin suurten alueiden peittämiseen kuin yksityiskohtaiseen työskentelyyn.
Acrylic Gouache värit soveltuvat mm. kerrostamiseen ja Mixed Media-tekniikalle. Lisäksi mattapintaiset värit soveltuvat myös kopioitavaksi tai yhdistettäväksi
digitaalisten elementtien kanssa. Tästä syystä niitä käyttävät myös kuvittajat ja suunnittelijat. Värejä voi käyttää pinnoilla, jotka soveltuvat akryyliväreille.
Acrylic Gouache on pakattu pulloon, jossa on kätevä nokka värin annostelua varten. Pullon voi säilyttää myös ylösalaisin, jolloin saat käyttöösi viimeisenkin tipan.

Lisätiedot

EAN-koodi