Liquitex Basics Acrylic Starter Box, 10os.

Tuotetunnus (SKU): 2997351 Osasto:

10-osainen Liquitex BASICS ® Acrylic Colour-akryyliväriiboksi on mainio valinta aloittelevalle akryylimaalarille, sillä se sisältää kaiken tarvittavan.

Läpinäkyvässä pakissa 9x75ml BASICS ® -akryylivärituubit perusväreissä Red, Blue Yellow, x2 Titanium White, Hookers Green, Yellow Oxide, Mars Black ja Burnt Umber. Pakki sisältää myös sivellinlajitelman jossa siveltimet Round 1 & 4, Bright 3 & 6, Fan 4 & Flat 2. Bonuksena BASICS® colour chart.


Liquitex BASICS ® tarjoaa laajan valikoiman akryylivärejä, jotka sisältävät taiteilijatasoisia, laadukkaita pigmenttejä. Värit tarjoavat erinomaisen peiton, erinomaisen värisävyn ja poikkeuksellisen harjattavuuden. BASICS ® -akryyliväriä voidaan käyttää moniin eri tekniikoihin akvarellimaalauksesta, ilmaruisku- ja printtityöskentelyyn; paksuihin, öljyvärimaalausta muistuttaviin pintoihin. Pysyvä, vedenpitävä pinta on joustava kuivana. Voit ohentaa BASICS ® -värejä vedellä ja / tai Liquitex-akryylimaalausaineilla. Pidä siveltimet märkänä maalatessasi ja puhdista ne saippualla ja vedellä. Älä sekoita värejä öljyjen ja tärpätin kanssa.

Lisätiedot

EAN-koodi