Liquitex Heavy Body Acrylic Set 6x59ml Mix colours

Tuotetunnus (SKU): 2997443 Osasto:

Pakkauksessa 6 x 59 ml tuubia seuraavissa väreissä: Quinacridone Crimson, Yellow Medium Azo, Phthalocyanine Blue Green Shade, Ivory Black, Transparent Mixing White, Titanium White.
Tämä Heavy Body -lajitelma tarjoaa sinulle loputtomat sekoitusmahdollisuudet. Ivory Black -väriä voidaan käyttää varjojen luomiseen, Transparent Mixing White -väriä puhtaiden, intensiivisten seosten luomiseen ja Titanium White -väriä voidaan luoda useita erilaisia sävyjä.
Liquitex Heavy Body on viskoosinen, taiteilijalaatuinen akryyliväri. Paksu ja joustava Heavy Body mahdollistaa syvyyden ja muotojen luomisen. Värejä voi käyttää siveltimellä tai palettiveitsellä. Värin paksuuden ansiosta siveltimen ja palettiveitsen jäljet jäävät näkyviin. Heavy Body väreillä lopputulos on rikaspigmenttinen ja satiinimainen. Väriä on helppo sekoittaa ja hallita eikä se kuivu liian nopeasti. Osa väreistä on kadmiumvapaita. Jokaisen sävyn koostumus on suunniteltu niin, että pigmentit tulevat esiin oikealla tavalla, oli sävy sitten läpikuultamaton tai läpinäkyvä.

Lisätiedot

EAN-koodi