Liquitex Spray 400ml 0163 Cadm yellow deep hue (1)

Tuotetunnus (SKU): 5023808 Osasto:

Liquitex spray on akryylipohjainen väri. Siinä käytetyt pigmentit ovat laadukkaita ja intensiivisiä, sekä arkistolaatuisia. Spray on märkänä vesiliukoinen, kuivuttuaan se muodostaa joustavan pinnan ja on pysyvä ja vedenkestävä. Kuivuneen värin päälle voi maalata ilman värien sotkeentumista. Osa väreistä on peittäviä, osa läpikuultavia. Pullon kyljestä voi tarkistaa värin läpikuultavuusasteen. Täysin uusia efektejä saadaan aikaan suihkuttamalla väriä pullon korkkiin ja levittämällä sitä siveltimellä tai sekoittamalla värikerroksia suihkuttamalla märkää märälle. Soveltuu styroksille.
Liquitex Spray on vesipohjainen, joten sen kuivumisaika on hiukan pidempi kuin muissa spray väreissä. Se ei sisällä vahvoja liuottimia, joten tuote ei ole tulenarka ja ärsyttää vähemmän ihoa. Miedon tuoksunsa ansiosta Liquitex Spray-värejä voi käyttää niin sisällä kuin ulkona. Vaikka värit ovat myrkyttömiä, on suositeltavaa käyttää kasvomaskia väriä suihkuttaessa. Kädet ja työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla. Puhdistaminen kannattaa tehdä, kun väri on vielä märkää. Ravista pulloa hyvin (n 1 min) aloittaessasi ja myös työskentelyn aikana. Tee aina testi ennen kuin suihkutat väriä työhön. Pidä suihkuttaessa pullo pystysuorassa. Puhdista nokka työskentelyn lopuksi suihkuttamalla ylösalaisin olevasta pullosta, kunnes väriä ei enää tule. Saatavilla varasuuttimia.
Yksi pullo riittää noin kahden neliömetrin peittämiseen. Spray-väriä voi käyttää yhdessä muiden Liquitex -akryylivärien tai maalausaineiden kanssa.

Lisätiedot

EAN-koodi