Marabu Askarteluväri matt 50ml 066 yellow green

Tuotetunnus (SKU): 1007896 Osasto:

Anna mielikuvituksesi lentää! Koe Marabu akryylivärien kermaiset ominaisuudet: värejä on ihanan helppo sekoittaa ja ne kuivuvat nopeasti, jolloin maalipinnan päälle voi myös nopeasti maalata uuden kerroksen: tämä tekee uuden luomisesta hauskaa!

Marabu akryylivärit ovat kiiltävä- tai mattapintaisia, vesiohenteisia akryylimaaleja jotka soveltuvat puulle, ruukuille, massoille, kiville, metallille ja muille pinnoille. Väreillä on hyvä peittävyys sekä veden-, ja valonkestävyys. Sään- ja vedenkestävissä väreissä on upean kermamaiset, voimakkaat värisävyt. Soveltuvat niin vapaaseen maalaukseen kuin sabluuna- ja leimasintyöskentelyynkin. Soveltuvat myös hyvin serviettitekniikka-askarteluun sekä rustiikkipinnan luomiseen.

Marabu akryylivärien kirkkaat, valoisat värit ovat keskenään sekoitettavia (mukaan lukien metallinhohtovärit), ja ne voidaan ohentaa vedellä.

– Pastellisävyistä kirkkaisiin: paljon upeita sävyvaihtoehtoja
– Parasta laatua maalaamiseeen, korkea peittävyys
– Monipuolinen valikoima mallineita sabluuna- ja silhuettimaalaukseen
– Ideaaliset lapsille
– Sään- ja valonkestävä askarteluväri
– Saatavilla 15ml, 50ml ja 250ml purkeissa

49 upeaa värisävyä sekä kolme metallinhohtoista sävyä. Saatavilla myös 6 x 15 ml aloituspakkaus jossa mukana sivellin ja maalausohjeita (1189547).

Lisätiedot

EAN-koodi