Marabu do-it-spray glitter 150ml 582 Silver

Tuotetunnus (SKU): 1632906 Osasto:

Marabu Do It-spray on helppokäyttöinen, nopeasti kuivuva spray harrastuksiin ja askarteluun. Do It-spray on pyyhkimisen- ja säänkestävä, ja se tarjoaa hyvän peittävyyden. Hartsipohjainen Do It-spray ei sisällä CFC-yhdisteitä ja se soveltuu käytettäväksi polystyreenille (paitsi Do It Glos-spray).
Do It-spray soveltuu värjäämään monia materiaaleja, kuten esimerkiksi kartonkia, puuta, muovia, polystyreeniä, lasia, kiveä, metallia, keramiikkaa sekä punottuja ja kuivia luonnon materiaaleja. Soveltuu hyvin myös sabluunatyöskentelyyn. Erittäin hyvin leviävä.
Ohjeet:
– Irrota pullosta suojarengas ja ravista pulloa voimakkaasti 2 min. ennen käyttöä.
– Ihanteellinen käyttölämpötila on noin 20 ° C.
– Suihkuta 30 cm etäisyydeltä.
– Käytön jälkeen käännä aina pullo ylösalaisin ja suihkuta kunnes venttiili on tyhjä (kunnes ulos suihkuaa vain ilmaa), jotta venttiili ei tukkiintuisi.
– Kattavuus yhdelle pullolle on noin 2–2,5 neliömetrin per tölkki, mutta jos pinta on karkea tai erittäin imukykyinen peitto on alle 2 m².
Pullossa 150 ml. VAROITUKSET: Ei lasten ulottuville. Helposti syttyvää. Paineistettu pullo, voi räjähtää lämmetessään. Voi aiheuttaa vakavia silmävaurioita, huonovointisuutta tai huimausta. Usein käsiteltäessä voi kuivattaa ihoa. Säilytä etiketti. Pidä poissa lämmöstä, kuumilta pinnoilta ja avotulesta. Älä hengitä tuotetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele useita minuutteja. Kierrätä kuten ongelmajäte.

Lisätiedot

EAN-koodi