Marabu FashionSpray 100ml 061 lime

Tuotetunnus (SKU): 1568915 Osasto:

Marabu Fashion Spray-tekstiilispraylla tuot unelmiesi muotityylit eloon yhdessä Fashion Liner-rajauksen ja silhuettistensiilien avulla. Luo omat tekstiilimallisi nopeasti ja helposti näiden akryylipohjaisten sprayvärien avulla. Upean värivalikoima ja mitä erilaisempien silhuettimallineiden avulla voit yhdistellä lukemattomia tyylejä. Silhuetit tarjoavat jokaiselle maulle ja eri vuodenaikoihin sopivat designit. Olitpa sitten värikäs tai hillitty – Marabu Fashion Spray-tekstiilivärivalikoiman avulla voit muuttaa ja muunnella mitä tahansa kodintekstiilejäsi omiksi uniikiksi taideteoksikseen!
– tekstiilinvärjäysspray, joka jättää kankaaseen pehmeän maalauspinnan
– vesipohjainen, hajuton ja haalistumaton
– kirkkaat värisävyt, jotka soveltuvat vaaleansävyisille tekstiileille (joissa enintään 20 % tekokuitua)
– kiinnityksen jälkeen kestää konepesun enintään 50 asteessa
– ihanteellinen vapaassa maalauksessa, silhuetti- ja sabluunamaalauksessa, batiikki- ja solmuvärjäyksessä sekä monilla muilla tekniikoilla
Vinkkejä &vihjeitä:
1. Suojaa maalauspaikka sekä vaatteesi ennen spraymaalausta, ja aseta pahvilevy värjättävien tekstiilipintojen väliin (ettei maali imeydy pinnalta toiselle tekstiilin läpi).
2. Pese maalattava tekstiilit ennen sprayvärjäystä varmistaaksesi, ettei niissä ole huuhteluaineen tai muiden tekstiilisuojatuotteiden jäämiä.
3. Kiinnitys: Värien kuivuttua (noin 2 tuntia Fashion-Spray-värin levityksestä, riippuen väripinnan paksuudesta) silitä jokaista maalattua osiota sen päällyspuolelta ohuen kankaan läpi: käytä silitysrauhan puuvillalle tarkoitettua lämpötilaa (3 min./30 x 30 cm). Voit kiinnittää tekstiilit myös esilämmitetyssä uunissa 8 min./150°C.
4. Pese tekstiilit nurinpäin käännettynä (max. 40 °C) ja silitä. 5. Ravista Fashion Spray-tölkkiä hyvin ja suihkuta maalia 2–3 kertaa neutraalille pinnalle (esim. paperille) ennen maalauksen aloitusta. 6. Pyyhi spraypullon suulake käytön jälkeen.

Lisätiedot

EAN-koodi