Marabu Graphix Sketch 12 Sugarholic vibrant shades

Tuotetunnus (SKU): 1739346 Osasto:

Kaksipäinen, ammattilaistason tussi, Marabu Graphix Sketch Marker. Alkoholipohjainen muste ja kaksi korkealaatuista japanilaista piirtoterää; taltta (1-7mm piirtokulmasta riippuen) ja pyöreä (1mm). 

Erinomainen kynä kuvitukseen, taide-installaatioiden viimeistelyyn, mixed mediaan, väriliukumien toteutukseen sekä moneen muuhun kuvataideprojektiin. Rikaspigmenttinen muste joka saa värit toistumaan upean kirkkaasti paperilla; parhaan tuloksen saat aikaan käyttämällä puhtaanvalkoista marker-paperia. Muste kuivuu nopeasti ja on erittäin mietotuoksuista. Kuivuttuaan kynien permanent-muste muuttuu kosteutta- ja kulutusta kestäväksi. Värittämällä useita kerroksia päällekkäin syventää värisävyjä; näin saat luotua myös uusia vivahteita. Blender-kynää käyttäessäsi voit häivyttää ja pehmentää väriliukumia. Värejä voidaan sekoittaa keskenään niin kauan kuin ne ovat märät paperilla.

Saatavilla kolme värilajitelmaa; Alpha Robot 6 (kylmät ja lämpimät harmaan sävyt), Heat (perusvärit), sekä Sugarholic (12 kirkasta sävyä).

Lisätiedot

EAN-koodi