Marabu Green alkydimaalisetti basic 5×100 ml

Tuotetunnus (SKU): 1895417 Osasto:

Pakkauksessa seuraavat sävyt: 220 Auringonkelt, 018 vaal. pun, 095 azurensininen, 072 kermanvalk, 073 musta. Käytä värien myyntipakkaus uudelleen – maalaamalla ja koristelemalla saat kätevän säilytyslaatikon valokuville, postikorteille, koruille tai vaikka upea lahjalaatikon.
Marabu GREEN on uusi, vesipohjainen alkydiväri. Värien valmistuksessa käytetään kasvisöljypohjaisia raaka-aineita. Vegaaninen maali on valmistettu vähintään 92 % luonnonmateriaaleista (sisältäen mm. vettä ja ainesosia uusiutuvista raaka-aineista). Värit valmistetaan kestävästi Saksassa ja koko valmistusprosessi on hiilineutraali. Soveltuu niin taiteilijoille kuin harrastajillekin. Väreillä on mattapintainen, valon- ja säänkestävä kermamainen koostumus, joka soveltuu mm. paperille, kartongille, maalauspohjalle, puulle, MDF:lle, kivelle, metallille, korkille ja monille muille pinnoille. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään.
Värituubissa on käytetty 30 % vähemmän materiaalia verrattuna perinteisiin tuubeihin: ohuempi tuubi mahdollistaa värin käytön viimeiseen pisaraan, vähentäen sekin jätteen määrää. Tuubit ovat lisäksi valmistettu 50 % uudistuvasta materiaalista. Tuubi on myös korkkia lukuun ottamatta kierrätyskelpoinen.

Lisätiedot

EAN-koodi