Marabu Marmoriväri 15ml 082 Silver

Tuotetunnus (SKU): 1089052 Osasto:

Marmoroi helposti mitä tahansa! Dippaa, pyöräytä, valmista tuli! Nopeasti kuivuva Easy Marble-marmorointivärisarja soveltuu etenkin, kun dippaat marmoriväriin muovia, lasia, akryyliä, paperimassaa tai tyhjäksi puhallettuja munia. Soveltuu myös polystyreenille, metallille sekä paperin vaakamarmorointiin. Värit ovat veden- ja valonkestäviä. Saatavilla yksittäissävyjä sekä kätevä marmorointilajitelma.
Luo upeita marmoripintoja vain muutamassa sekunnissa! Sekoita marmorointivärit vesiastiassa ja dippaa maalattava esine sitä hieman väriaineessa pyöritellen. Nosta esine ja anna kuivua 15 minuutin ajan. Marmoroidun esineen kuivuttua voit pyyhkiä sitä nihkeällä liinalla.
– Houkuttelevat ja raikkaat värisävyt
– Soveltuvat muoville, lasille, akryylipinnoille, puulle, paperimassalle, kananmunille, kynttilöille, metallille, polystyreenille sekä paperille
– Soveltuvat marmorointipinnan luomiseen kätevästi dippaamalla
Marmoroi esineen pinta näin:
1. Täytä kulho kylmällä vedellä. Ravistele hyvin 2–3 eri värisävyä ja tiputa väriainetta hiljalleen veden pintakalvolle, keskelle astiaa. Vedä esim. sekoitustikku välittömästi värjätyn pinnan läpi.
2. Dippaa esim. polystyreenipalloja veteen niin, että ne ovat kokonaan värjätyn veden peitossa. Nosta pois nopeasti ja anna kuivua.
3. Valmista tuli!
MARMOROINTI EASY MARBLE-VÄREILLÄ
1. Marabu-marmorointivärejä käytettäessä marmorointiallas on hyvä vuorata muovilla. Kastaen marmoroitaessa kannattaa marmorointialtaaksi valita korkea astia, esim. maitopurkki tai lasipurkki, joka ei ole halkaisijaltaan kovin paljon marmoroitavaa esinettä suurempi.
2. Laita astiaan haaleaa kädenlämpöistä vettä. Jos vesi on liian kylmää tai kuumaa väri kalvottuu liian nopeasti veden pinnalle.
3. Ravista purkkeja kunnolla ennen käyttöä, jotta väri ja liuotin sekoittuvat kunnolla. Tiputa veden pinnalle muutama tippa Easy marble-väriä pullon pipettikorkilla. Käytä mieluiten vain kahta eri väriä, jotta kuviot erottuvat parhaiten. Tiputa ensin pari tippaa väritöntä väriä veden pinnalle ja sitten muutama tippa muita värejä. Väritön toimii samoin kuin muutkin värit ja sen käyttö on suositeltavaa, sillä se selkiyttää marmorointikuviota.
4. Tee puutikulla kuvioita väripintaan välittömästi, kun olet laittanut värin veden pinnalle.
5. Upota marmoroitava esine veden alle välittömästi kuvioinnin jälkeen, pyörittäen esinettä hitaasti koko ajan. Nosta marmoroitunut esine väriseoksesta ja anna kuivua. Paperia marmoroitaessa aseta paperi veden pinnalle välittömästi kuvioinnin jälkeen ja anna värien imeytyä hetken. Sen jälkeen nosta paperi pois veden pinnalta ja anna kuivua.
6. Ennen uuden esineen tai paperin marmoroimista poista edellinen väri astiasta pyyhkimällä paperin tai puutikun ympärille kierittäen, sillä jähmettyessään väri tekee kalvon veden pinnalle. Marmoroitaessa paperia Easy Marble -väreillä on paperin maksimikoko A5 ja altaan koko paperia hieman suurempi. Huom.! Älä kaada väri-vesiseosta viemäriin.

Lisätiedot

EAN-koodi