Marabu Posliini-lasitussi 1-2mm 005 Raspberry

Tuotetunnus (SKU): 1369376 Osasto:

Vesipohjaisilla ja valonkestävillä Marabu-posliinitusseilla soveltuvat käytettäväksi mm. posliinilla, lasilla, keramiikalla, metallilla, peilipinnalla sekä kivellä. Muste on hyvin vahvapigmenttistä. Tusseilla koristelet ja maalaat astiat kätevästi ja helposti. Tussin kärki on 1-2 mm paksu (mustassa tussissa kärki on 0,8 mm).
Suosittelemme, että esimerkiksi lautasen keskiosaa tai juomalasin reunaa ei koristella tusseilla, mikäli ne ovat jatkuvassa käytössä. Kiinnityksen jälkeen koristeltu tuote kestää myös astianpesukoneen (max. 50-asteen pesussa). Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät alta.

Käyttöohjeet:
Aloita näin: Ravista tussia hyvin ennen käyttöä. Paina tussin kärkeä paperiin ja odota hetki, kunnes kärki aktivoituu ja täyttyy väristä-tässä voi kestää hetki. Ole kuitenkin varovainen, jottei kärki esimerkiksi tukkeudu liiasta maalista. Mikäli näin tapahtuu, pyyhi tussi puhtaaksi tai puhdista se vedellä. Poista kärkiosa tarvittaessa, huuhtele vedellä, kuivaa huolellisesti ja aseta takaisin tussiin. Huolehdithan myös, että koristeltava esine on puhdistettu kunnolla (esimerkiksi astianpesuaineella, ei kuitenkaan astianpesukoneessa). Tämän jälkeen voit aloittaa kuvioinnin ja koristelun.

Värin kiinnitys: Anna työn kuivua neljä tuntia ja aseta se kylmään uuniin (älä esilämmitä uunia). Säädä lämpötila 160-asteeseen ja anna työn olla lämmössä noin 30 minuutin ajan. Käännä lämpö pois ja anna työn jäähtyä uunissa. Kiinnityksen jälkeen työ kestää myös astianpesukoneen (max. 50-asteen pesussa).

Lisätiedot

EAN-koodi