Marabu YONO Marker 1,5-3mm 033 rose pink

Tuotetunnus (SKU): 51847737 Osasto:

Marabu YONO-akryylimaalitussit ovat monipuolisuudessaan vertaansa vailla! YONO – You Only Need One!
Käytä tusseja eri pinnoilla luoden mitä ainutlaatuisempia lopputuloksia. Koristele itsellesi takuuvarmasti ainutlaatuinen lampunvarjostin, koristele käsilaukkusi, luo maisemakuva canvakselle tai koristele lasiesineitä – sinun valintasi!
1,5 mm-3 mm kärkinen tussi soveltuu täydellisesti esimerkiksi suurien linjojen luomiseen. Tussien kärki on laadukas ja kestävä japanilainen kärki. Kärjet on helppo irrottaa tussin varresta esimerkiksi puhdistamista varten. Mikäli kärki kuluu tai vahingoittuu, on myös vaihtoteriä saatavilla.
Yksi tussi, rajattomasti mahdollisuuksia. Laadukkaiden ja monipuolisten tussien vesipohjainen muste on mattapintainen, nopeasti kuivuva (pinnasta riippuen) ja läpinäkymätön muste. Musteen tuoksu on mieto. Tussien kirkkaat ja laadukkaat pigmentit ovat valonkestäviä (neonvärit ovat osittain valonkestäviä, eivätkä täysin läpinäkymättömiä. Neonvärit loistava UV-valon alla). Tussit sekoittuvat keskenään hyvin ja myös kerrostaminen onnistuu. Akvarellimaista lopputulosta tavoitellessa väriä voidaan levittää märällä siveltimellä tai sienellä.
Vesipohjaiset ja valonkestävät tussit mahdollistavat työskentelyn useilla eri pinnoilla; kankaalla, paperilla, keramiikalla, canvaksella tai vaikka betonipohjalla! Imukykyiselle pohjalla (esimerkiksi paperi, savi, puu, canvas tai polystyreeni) muste on kuivuessaan pysyvä. Tasaiselta, ei-imukykyiseltä pinnalta (esimerkiksi lasi, posliini, peilipohja, metalli, muovi tai päällystetty puu) värikerros on mahdollista tarvittaessa myös poistaa. Tusseja voi käyttää niin tummalla kuin vaaleallakin pinnalla. Esimerkiksi sprayvernissaa käyttämällä saa lopputuloksesta säänkestävän. YONO-tussit soveltuvat käytettäväksi myös nahalle, eri tekstiileille sekä keinonahalle. Kankaita ja tekstiilejä koristellessa tulee väri kiinnittää uunissa: 8 minuuttia 150 asteessa (huomioithan koristeltavan ja kankaan ominaisuudet. Älä jätä kangasta tai tekstiiliä vartioimatta uuniin). Kiinnityksen jälkeen tekstiilit voidaan pestä hellävaraisesti (miedolla pesuaineella) pesupussiin laitettuna pesukoneessa (max. 30 asteessa, ei suositella usein käytössä oleville vaatteille tai tekstiileille).
YONO-tusseja on saatavilla yhteensä kolme eri kokoista kärkeä ja 14 tai 28 eri väriä (kärjen tyypistä riippuen):
• 0,5 mm-1,5 mm
• 1,5 mm-3 mm
• 0,5 mm-5 mm

Lisätiedot

EAN-koodi