Masquepen Maskinestekynä 30ml 0,8mm kärjellä

Tuotetunnus (SKU): 9064485 Osasto:

Tämä ALKUPERÄINEN, englantilainen Masquepen-maskikynä on ollut suuri menestys ja suosittu työväline taiteilijoiden, askartelijoiden ja käsityöläisten keskuudessa jo 10 vuoden ajan! Maskinesteen terävän nylonsuuttimen avulla rajaat kätevästi tarkkoja alueita kuten terälehtiä, mastoja, ikkunoita ja muita kuvioita. Maskineste lähtee helposti irti (esimerkiksi maalausveitsen avulla) ja rajaamasi alue tulee esiin. Masquepen-maskikynä koostuu polyeteeniä sisältävästä 30 ml säiliöstä vaaleansinistä rajausnestettä, terävästä 0.8 mm nylonkärjestä sekä sisäänrakennetusta asettimesta. Maskinesteen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta, jonka jälkeen voit vaihtaa säiliön uuteen. Saatavilla on myös käteviä täyttöpakkauksia. Maskikynässä on tukkeutumaton korkkimekanismi: metallilanka hatussa estää pullon suutinta tukkeutumasta – neste ei kuivu eikä jätettä synny. Purista pulloa varovasti ja piirrä ohuita tai paksuja viivoja, pieniä pisteitä tai laajoja kuvioita.
– Ei enää applikaattorien ja siveltimien etsimistä
– Ei enää pilalle menneitä laatusiveltimiä
– Tarkka levitysjälki
– Kevyt ja helppokäyttöinen
– Piirrä ohuita viivoja tai käyriä, graafisia kuvioita tai kukkia
– Yhtä helppo käyttää kuin mustekynä
– ei jätettä
– Saatavilla myös täyttöpullo ilman kärkeä
Maskikynä soveltuu näille maalaustekniikoille: Vesivärit, akryylit, öljyt, musteet, nahka, lasikaiverrus, Kiinamaalaus, skräppäys, leimasinaskartelu, kurpitsankoristelu, munankoristelu, polymeerisisavi, jalometallisavi, ja monet muut.
Tiesitkö, että… Idea maskikynästä syntyi miltei vahingossa! Maskikynä syntyi, kun sen markkinoille lanseeraamassa perheyrityksessä liian monta korkealaatuista sivellintä tuhriintui käyttökelvottomaksi maskinesteen levittämisen vuoksi. Aluksi suunniteltiin, että Maskikynä olisi apuväline hienon kuvataiteen tekemiseen, ja se suunnattiin vain marginaalisille markkinoille. Pian kuitenkin huomattiin, että maskikynälle oli kysyntää myös muilla sektoreilla, etenkin käsin tekijöiden ja askartelijoiden parissa.

Lisätiedot

EAN-koodi