P. Canson Heritage 300g 56x76cm puolikarkea

Tuotetunnus (SKU): 50115393 Osasto:

Vuosisatojen ajan maailman suurimmat taiteilijat ovat ilmaisseet itsensä Canson®-papereilla. Siitä lähtien, kun yritys perustettiin, on Canson® luonut taiteilijapapereita, jotka täyttävät kaikkein vaativimmat laatustandardit yhdistämällä savoir-faire – käsityötaidon nykypäivän innovatiivisimpiin paperinvalmistusteknologioihin. Todiste historiasta on nähtävissä L’Aquarelle Canson® Héritage -akvarellipapereissa, jotka on nimensä mukaisesti syntynyt taiteilijoiden kehitystä ja vaatimuksia kuunnellen ja perintöä seuraten. Tämä perinteisen koostumuksen omaava 100 % puuvillapaperi on muottivalmisteista ja se on valmistettu aikaa ja historiaa kunnioittaen. Muottivalmistusmenetelmä antaa paperille sen ainutlaatuisen aistillisen vaikutelman, paperin pintatekstuuri on koskettaessa erittäin sensuellia, ja Heritage onkin Canson-tuoteperheen hienoimpia ”käsintehtyjä” papereita. Sen innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tasaisen laaveerauksen ja paperi tallentaa värit elävästi ja hienovaraisesti tarjoten uskomattoman terävää renderointia, samalla varmistaen työn värien kirkkauden (niin märkänä kuin kuivanakin). Muottivalmisteiset paperit ovat lähinnä käsityönä valmistettua paperia ja L’Aquarelle Canson® Héritage kuuluu ainutlaatuiseen joukkoon papereita, joilla on vertaansa vailla oleva, uniikki tekstuuri. Heritage on mahdollista erottaa tuhansien muiden akvarellipapereiden joukosta vain pintarakenteen ansiosta.L’Aquarelle Canson® Héritage:
– vahva ja imukykyinen akvarellipaperi on 100 % puuvillaa
– muottivalmisteinen paperi tarjoaa sensuellin tekstuurin ja vahvuuden
– innovatiivinen koko/vahvuusvalikoima takaa tasaiset laveeraukset ilman pigmenttien kerääntymistä
– pintarakenne mahdollistaa tarkkojen siveltimenvetojen vetämisen paperille ilman tahraamista
– työtä on helppo muokata ja korjailla vielä sen kuivumisen jälkeenkin paperin kärsimättä
– optimaalinen työskentelyaika; paperi säilyttää kyllästymispisteensä huipun pitkään, jolloin taiteilijan on helppo työstää laajoja alueita yhdellä kertaa
Noudattaa ISO-standardia 9706, happovapaa, vailla optisia kirkasteita. Paperi on homeelta suojattu. Kolme pintarakennetta: hieno (keltainen etiketti), puolikarkea (punainen etiketti) ja karkea (sininen etiketti).

Lisätiedot

EAN-koodi