P Derwent Inktense Pan Travel Set 2, 12 + välineet

Tuotetunnus (SKU): 2594554 Osasto:

Derwent Inktense Pan Travel Set on kompakti maalauslajitelma, jonka värinapit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä Inktense-mustevärikynää ja akvarellinappia! Vahvat ja kirkkaat Inktense-värit luovat monipuolista, upean rikaspigmenttistä väriloistoa, joka kiinnittyy maalauspintaan kuivuttuaan. 

Lajitelma sisältää sävyt: Sherbet Lemon, Tangerine, Scarlet, Fuchsia, Navy Blue, French Ultramarine, Turquoise, Ioanian Green, Light Olive, Red Oxide, Sepia Ink ja Antique White. 

Ammattilaistason värit ovat 100 % valonkestävät. Värit soveltuvat käytettäväksi useilla eri pinnoilla, paperin lisäksi esimerkiksi keramiikalla ja kankaalla. Jokainen värinappi on omassa kourussaan, joten värit eivät sotkeennu tai sekoitu keskenään. Lajitelma on ihanteellinen mukaan matkoille, sillä se sisältää kaiken, mitä tarvitset maalaukseen; 12 Inktense-nappia, mini-vesikourun, taittuvan, täysmittaisen säiliösiveltimen (sivellin taittuu keskeltä ja se on kätevä kuljettaa rasian sisällä. Siveltimen stopperi estää veden vuotamisen rasiaan), sienen sekä kannessa viisi värien sekoituskoloa. 

Ihastu Inktense-värien läpikuultaviin pigmentteihin, eloisuuteen ja monipuolisuuteen!

Lisätiedot

EAN-koodi