P Marabu Fashion Shimmer 100ml 534 ruusu

Tuotetunnus (SKU): 1651631 Osasto:

Fashion Spray joka on suunniteltu tummien tekstiilien värjäykseen, Marabu Fashion Shimmer-spray!

Luo omat tekstiilimallisi nopeasti ja helposti näiden akryylipohjaisten sprayvärien avulla. Upean värivalikoima ja mitä erilaisempien silhuettimallineiden
avulla voit yhdistellä lukemattomia tyylejä. Silhuetit tarjoavat jokaiselle maulle ja eri vuodenaikoihin sopivat designit.
Olitpa sitten värikäs tai hillitty – Marabu Fashion Spray-tekstiilivärivalikoiman avulla voit muuttaa ja muunnella mitä tahansa kodintekstiilejäsi
omiksi uniikiksi taideteoksikseen!

– tekstiilinvärjäysspray joka jättää kankaaseen pehmeän maalauspinnan
– vesipohjainen, hajuton ja haalistumaton
– kirkkaat värisävyt jotka soveltuvat vaaleille ja tummille tekstiileille (joissa enintään 20% tekokuitua)
– kiinnityksen jälkeen kestää konepesun enintään 50 asteessa
– ihanteellinen vapaassa maalauksessa, silhuetti- ja sabluunmaalauksessa, batiikki- ja solmuvärjäyksessä sekä monilla muilla tekniikoilla


Vinkkejä & vihjeitä:

1. Suojaa maalauspaikka sekä vaatteesi ennen spraymaalausta, ja aseta pahvilevy värjättävien tekstiilipintojen väliin (ettei maali imeydy pinnalta toiselle tekstiilin läpi).

2. Pese maalattava tekstiilit ennen sprayvärjäystä varmistaaksesi ettei niissä ole huuhteluaineen tai muiden tekstiilisuojatuotteiden jäämiä.

3. Kiinnitys: Värien kuivuttua (noin 2 tuntia Fashion-Spray-värin levityksestä, riippuen väripinnan paksuudesta) silitä jokaista maalattua osiota sen päällipuolelta ohuen kankaan läpi: käytä silitysraudan puuvillalle tarkoitettua lämpötilaa (3 min./30 x 30 cm). Voit kiinnittää tekstiilit myös esilämmitetyssä uunissa 8 min./150°C.

4. Pese tekstiilit nurinpäin käännettynä (max. 40 °C) ja silitä.

5. Ravista Fashion Spray-tölkkiä hyvin ja suihkuta maalia 2 – 3 kertaa neutraalille pinnalle (esim. paperille) ennen maalauksen aloitusta.

6. Pyyhi spraypullon suulake käytön jälkeen.

Lisätiedot

EAN-koodi