Princeton Blade silikonisivellin No 2 30mm Sininen

Tuotetunnus (SKU): 3653338 Osasto:

Princeton Catalyst™ Blade-sivellin on valmistettu joustavasta silikonista. Pitkävartiset, modernit siveltimet soveltuvat erinomaisesti värien muotoiluun ja teksturointiin. Silikonisiveltimet ovat ihanteelliset paksujen akryylivärien- ja pastojen työstämiseen. Taiteilijat käyttävät Blade-siveltimiä myös keramiikan, rappausten, saven ja muiden massojen kanssa kuvanveisto- ja mallityökaluina. Siveltimet ovat lämmönkestäviä (max. 232C asti).
Sivellinten terät ovat joustavampia kuin palettiveitsi ja mukautuvampia kuin perinteinen harjas; terä toimii kuten palettiveitsi kantaen maalia vielä paremmin. Valittavana on 6 erilaista terämallia 2 koossa (12 vaihtoehtoa), teksturointimahdollisuudet näillä siveltimillä ovat melkein rajattomat. Catalyst-sivellinten puhdistus on helppoa: silikoni on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja se on liuottimenkestävä. Siveltimien päät ovat irrotettavissa puuvarresta, joten terät ne on helppo pestä miedolla saippualla ja vedellä tai puhdistaa ne astianpesukoneessa. Kuiva maali voidaan myös kuoria silikonipinnalta helposti.
Siveltimet on valmistettu FDA: n hyväksymästä silikonista, joten kaikki Catalyst-sarjan välineet ovat turvallisia elintarvikekäytössä, mikä tekee niistä ihanteellisia myös leivonnassa. Niitä voidaan käyttää koristeelliseen ruoanlaittoon ja kakkujen koristeluun, erityisesti fondantin, sokeritaiteen, huurteen, jään ja lasitusten tekoon.
Catalyst™ – ominaisuudet:
– joustavampi kuin palettiveitsi, mukautuvampi kuin perinteinen sivellin
– kantaa väriä enemmän kuin palettiveitsi
– ergonominen puuvarsi irtoaa siveltimen terästä; silikoniosan voit pestä astianpesukoneessa.
– lämmönkestävä (max. 232C)
– liuottimenkestävä
– erinomainen muotoiluun sekä paksuille akryyliväreille, Heavy Body-väreille, öljyväreille ja Mixed Medialle
– voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa ja leivonnassa

Lisätiedot

EAN-koodi