SMLT Star T piirustuslehtiö 170g A3 (20)

Tuotetunnus (SKU): 4589136 Osasto:

170 gsm piirustuslehtiö jossa valkoiset arkit ja kova selkämys. 20 arkkia. Soveltuu kaikille kuivatekniikoille: kaikkeen piirtämiseen kuten värikynille, lyiijykynille, hiilelle ja liidulle
Valmistettu kierrätysmateriaaleista. Hapoton, pH-neutraali paperi.

SM-LT:n StarT-tuoteperhe soveltuu mainiosti nousevien tähtien, koululaisten, opiskelijoiden ja taideharrastusta aloittelevien käyttöön. StarT-perheen lehtiöissä on yhteensoveltuvat, maanläheiset, modernit kannet.
—
SM-LT on 2013 perustettu yritys, joka kannattaa vihreitä arvoja ja sosiaalista vastuuta, sekä kestävää kehitystä. Euroopassa sijaitseva tehdas tuottaa SM-LT tuoteperheen tuotteet taiteilijalaatuisesta paperimateriaalista. SM-LT kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisella ja sosiaalisella tasolla, sillä 2/3 tehtaan työntekijöistä on liikuntarajoitteisia. 
Yritykselle myönnettiin FSC ®-sertifikaatti vuonna 2017. (FSC-C133807). Forest Stewardship Council® on maailmanlaajuinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon ja monia sidosryhmiä sisältävä organisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti ympäristö-, sosiaali- ja talouskysymyksiin liittyen.

Lisätiedot

EAN-koodi