SMLT Star T piirustuslehtiö 170g A3

Tuotetunnus (SKU): 4589136 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

170 gsm piirustuslehtiö jossa valkoiset arkit ja kova selkämys. 20 arkkia. Soveltuu kaikille kuivatekniikoille: kaikkeen piirtämiseen kuten värikynille, lyiijykynille, hiilelle ja liidulle.
Valmistettu kierrätysmateriaaleista. Hapoton, pH-neutraali paperi.

SM-LT:n Star T-tuoteperhe soveltuu mainiosti nousevien tähtien, koululaisten, opiskelijoiden ja taideharrastusta aloittelevien käyttöön. Star T-perheen lehtiöissä on yhteen soveltuvat,
maanläheiset ja modernit kannet.

SM-LT on 2013 perustettu yritys, joka kannattaa vihreitä arvoja ja sosiaalista vastuuta sekä kestävää kehitystä. Euroopassa sijaitseva tehdas tuottaa SM-LT tuoteperheen tuotteet taiteilijalaatuisesta paperimateriaalista. SM-LT kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisella ja sosiaalisella tasolla, sillä 2/3 tehtaan työntekijöistä on liikuntarajoitteisia.
Yritykselle myönnettiin FSC ®-sertifikaatti vuonna 2017. (FSC-C133807). Forest Stewardship Council® on maailmanlaajuinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon ja monia sidosryhmiä
sisältävä organisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti ympäristö-, sosiaali- ja talouskysymyksiin liittyen.

Lisätiedot

EAN-koodi

4770644589136