T Princeton Wedge kuviointikampa PW05

Tuotetunnus (SKU): 3653246 Osasto:

Princeton Wedge-kuviointikammat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja käteen täydellisesti sopivia, mahdollistaen suoran interaktion työn ja taiteilijan välillä. Kampoja voidaan käyttää palettiveitsien tavoin ja ne soveltuvat mainiosti myös laajojen maalauspintojen pohjustustöihin. Erinomainen myös erilaisten pintatekstuurien- ja kuviointien tekoon paksuilla akryyliväreillä ja impasto-tekniikoilla; teksturointimahdollisuudet näillä välineillä ovat melkein rajattomat. Princeton Catalyst™ Wedge-kuviointikampa on valmistettu joustavasta silikonista.

Taiteilijat käyttävät kampoja myös keramiikan, rappausten, saven ja muiden massojen kanssa kuvanveisto- ja mallityökaluina. Välineet ovat lämmönkestäviä (max. 232C asti).

Catalyst-välineiden puhdistus on helppoa: silikoni on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja se on liuottimenkestävä. Välineet on helppo pestä miedolla saippualla ja vedellä tai puhdistaa ne astianpesukoneessa. Kuiva maali voidaan myös kuoria pois silikonipinnalta helposti.

Välineet on valmistettu FDA: n hyväksymästä silikonista, joten kaikki Catalyst-sarjan tuotteet ovat turvallisia elintarvikekäytössä, mikä tekee niistä ihanteellisia myös leivonnassa. Niitä voidaan käyttää koristeelliseen ruoanlaittoon ja kakkujen koristeluun, erityisesti fondantin, sokeritaiteen, huurteen, jään ja lasitusten tekoon.

Catalyst™ Wedge – ominaisuudet:
– joustavampi kuin palettiveitsi, mukautuvampi kuin sivellin
– ergonominen muotoilu
– kantaa väriä enemmän kuin palettiveitsi

– voit pestä kamman astianpesukoneessa.

– lämmönkestävä
(max. 232C)
– liuottimenkestävä

– erinomainen muotoiluun sekä paksuille akryyliväreille, Heavy Body-väreille, öljyväreille ja Mixed Medialle
– voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa ja leivonnassa

Lisätiedot

EAN-koodi