Ostoskori

Uusi design. Uudet sävyt. Uudet setit. Sama loistava Promarker!

Jatkossa tunnemme kaikki tutut W&N tussit Promarker-etunimellä.

Winsor & Newton yhtenäistää Promarker-tussiperhettään; entisestä BrushMarkerista tulee Promarker Brush, MetallicMarkerista Promarker Metallic, ja NeonMarkerista Promarker Neon. Tussien ulkonäkö on myös yhtenäistynyt tuoteryhmien nimimuutoksen ohella, näin ollen tuotteiden esillepano liikkeissä helpottuu visuaalisen ilmeen noudattaessa samaa linjaa läpi tuoteperheen. Lisäksi pakkausten muovimäärä vähenee huomattavasti; ovathan uudet lajitelmat tyylikkäissä, kompakteissa piikkipakkauksissaan. Promarker-tussiperheeseen on lisätty myös 12 uutta, herkullista sävyä. Kurkkaa video täältä!

Tuoteperhemuutos astuu voimaan pehmeällä aikataululla, lajitelmat päivittyvät sitä mukaa uuden näköiseksi, kun tehdas on myynyt loppuun vanhan varaston.  Me Hanartilla vastaanotimme ensimmäisen Promarker Brush-setin alkuviikosta; Promarker Brush Skintones-setin! Ja hyvältähän se näyttää!

Nimimuutoksesta huolimatta tuotteiden ominaisuudet ja käyttötarkoitus sekä korkea laatu pysyvät tietysti ennallaan! Kaikkien Promarker-tussien alkoholipohjainen muste kuivuu täysin raidattomaksi ja piirtojälki on printtityön tasoinen; värit ikään kuin sulautuvat toisiinsa paperilla. Promarker Brush-tusseissa on siveltimen tavoin joustava kärki sekä talttakärki. Myös tussien ulkonäkö yhtenäistyy jolloin esillepano liikkeissä helpottuu.