Skip to main content
0

Ostoskori

Ainutlaatuinen, puukuituinen DAS Wood

DAS Wood on uusi ilmassa kovettuva muovailumassa, sisältäen luonnollisia ainesosia, mukaan lukien pehmeää puukuitua. Kuivunutta työtä voi kaivertaa kuten puuta!

DAS Woodilla on erilainen koostumus kuin muilla DAS-massoilla. Väri, paino, kuivumisaika ja lopputulos on erilainen. Kuivumisaika on 24h – 1 viikko, mikä tarkoittaa piedempää työskentelyaikaa.

Kun työ on täysin kuiva se voidaan maalata, parhaan lopputuloksen saa käyttämällä akvarelleja, akvarellimusteita, liituja ja kaikkia mitkä jättävät materiaalin tekstuurin näkyviin värin alla. Suosittelemme käyttämään vernissaa tekstuurin luomiseksi.

  • Vesiohenteinen
  • Valmistettu pehmeästä puukuidusta
  • Voi työstää kuivumisen jälkeen
  • Hitaasti kuivuva
  • Voi maalata kuivumisen jälkeen

Q&A – Kysymyksiä ja vastauksia DAS Woodista

Mikä on DAS Wood? DAS Wood on uusin innovaatio. Se on ilmassa kuivuva muovailumassa, joka sisältää luonnonmateriaaleja, mukaan lukien pehmeät puukuidut.

Mihin DAS Woodia käytetään? Kestävien ja pitkäikäisten puuveistosten luomisen.

Kenelle DAS Wood on tarkoitettu? Se on tarkoitettu erilaisille luoville ihmisille. Helppokäyttöinen DAS Wood ei ole vain taiteilijoiden käyttöön, sillä se on myös helppo ja turvallinen muovailumassa harrastajille sekä koululaisille.

Kuikan kauan DAS Woodin kuivumisenn menee? Luomuksen koosta riippuen kuivuminen voi kestää 24 tunnista 1 viikkoon.

Voiko DAS Woodia maalata? Kun DAS Wood on täysin kuiva, sitä voi maalata millä tahansa. Parhaimman lopputuloksen saa akvarelleilla, liiduilla tai millä tahansa mikä antaa materiaalin tekstuurin näkyä värin alta.

Onko DAS Wood turvallinen lapsille? Kyllä. Se on liuotteeton, dermatologisesti testattu, gluteeniton ja vesipohjainen. CE-sertifioitu, 3+ lapsille, AMCI-sertfioitu AP-sinetillä.

Onko DAS Wood sama kuin DAS White, Terracotta ja Stone, mutta eri värssä? Ei ole sama. DAS Woodilla on erilainen koostumus kuin DAS Whitellä, Terracotalla ja Stonella. Väri, paino, kuivumisaika ja lopputulos ovat kaikki erilaisia.

Kuinka DAS Woodia voi muotoilla? Sitä voi työstää esimerkiksi levyinä, muoteilla tai ilman muotteja. Se sopii myös kierrätys- ja entistämistöihin.

Voiko DAS Woodia kaivertaa? Kyllä. Kuivumisvaiheessa siihen voi luoda tekstuuria, kaivertaa ja koristella erittäin helposti työkaluille kuten kaavimilla, lastoilla ja skalpeleilla. Kun työ on täysin kuiva, sitä voi kaivertaa jyrsimillä.

Eroaako paketin koko DAS Whitesta? Ei, koko on sama, mutta paino on eri. DAS Wood painaa vähemmän. DAS Wood painaa 700g ja on pakkaukseltaan sama kuin DAS White 1kg.

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator