Skip to main content

Ostoskori

Peittävät, mietotuoksuiset, riittoisat, korkeapigmenttiset, upeasti levittyvät ja monelle pinnalle soveltuvat

Luo upeita taideteoksia mitä erilaisimmille pinnoille monipuolisilla alkoholimusteilla. Käytä värejä yksittäin tai sekoita väriainepohjaisia musteita toisiinsa lukemattomin luovin tavoin! Valikoimassa 13 yksittäisväriä, 3 metallinhohtoväriä, 4 neonväriä sekä upeasti kimalteleva Diamond-efektiväri ja extender-lisäaine (,joka lisää musteiden ”aukioloa”, vaalentaa ja nostaa värejä ja lisää läpinäkyvyyttä). Lisäksi saatavilla erilaisia lajitelmia.

Musteet ovat pysyviä, nopeasti kuivuvia ja hapottomia alkoholipohjaisia musteita. Niiden tuoksu on suhteellisen mieto, verrattuna muihin alkoholimusteisiin. Huom! Pyyhi roiskeet alkoholilla. Älä leikkaa nokan kärkeä, muuten väriä tulee pullosta liiallisia määriä. Älä myöskään laita spraypulloon, sillä tuotteessa on alkoholia, jonka ei pitäisi joutua suihkemuodossa hengitysilmaan. Ennen työskentelyn aloitusta, lävistä mustepullon kärki neulalla (tulee paketin mukana).

MILLE PINNOILLE VÄRIT SOVELTUVAT?

Musteet soveltuvat käytettäväksi useimmille pinnoille. Parhaiten väriaine tarttuu synteettisiin – ja kiiltäviin papereihin (yupo/muovipaperi), sekä lasille, metallille, keramiikkaan, muoville, vinyylille ja nahalle.

Anu Pynnönen

Anu Pynnönen

Markkinointipäällikkönä vastaan Hanartilla mm. tuotekuvista, esitteistä, Extranetin ja hanart.fi-sivuston ylläpidosta.

Leave a Reply