Skip to main content
0

Ostoskori

Peittävät, mietotuoksuiset, riittoisat, korkeapigmenttiset, upeasti levittyvät ja monelle pinnalle soveltuvat

Luo upeita taideteoksia mitä erilaisimmille pinnoille monipuolisilla alkoholimusteilla. Käytä värejä yksittäin tai sekoita väriainepohjaisia musteita toisiinsa lukemattomin luovin tavoin! Valikoimasta löytyy perinteisten värien lisäksi myös neonvärit sekä metallinhohtovärit. upeasti kimalteleva Diamond-kimallelisäaine ja extender-lisäaine (,joka lisää musteiden ”aukioloa”, vaalentaa ja nostaa värejä ja lisää läpinäkyvyyttä). Lisäksi saatavilla kolme erilaista lajitelmaa.

Musteet ovat pysyviä, nopeasti kuivuvia ja hapottomia alkoholipohjaisia musteita. Niiden tuoksu on suhteellisen mieto, verrattuna muihin alkoholimusteisiin. Huom! Pyyhi roiskeet alkoholilla. Älä leikkaa nokan kärkeä, muuten väriä tulee pullosta liiallisia määriä. Älä myöskään laita spraypulloon, sillä tuotteessa on alkoholia, jonka ei pitäisi joutua suihkemuodossa hengitysilmaan. Ennen työskentelyn aloitusta, lävistä mustepullon kärki neulalla (tulee paketin mukana).

MILLE PINNOILLE VÄRIT SOVELTUVAT?

Musteet soveltuvat käytettäväksi useimmille pinnoille. Parhaiten väriaine tarttuu synteettisiin – ja kiiltäviin papereihin (yupo/muovipaperi), sekä lasille, metallille, keramiikkaan, muoville, vinyylille ja nahalle.

Leave a Reply