Skip to main content
0

Ostoskori

Marabu YONO-akryylimaalitussit ovat monipuolisuudessaan vertaansa vailla! Käytä tusseja eri pinnoilla luoden mitä ainutlaatuisempia lopputuloksia. Koristele itsellesi takuuvarmasti ainutlaatuinen lampunvarjostin, koristele käsilaukkusi, luo maisemakuva canvakselle tai koristele lasiesineitä – sinun valintasi!

Tusseja voi käyttää lähes millä pinnalla tahansa, aina paperilta ja kankaalta keramiikkaan tai vaikka betonipohjalle. Imukykyisellä pohjalla (esimerkiksi paperi, savi, puu, canvas tai polystyreeni) muste on kuivuessaan pysyvä. Tasaiselta, ei-imukykyiseltä pinnalta (esimerkiksi lasi, posliini, peilipohja, metalli, muovi tai päällystetty puu) värikerros on mahdollista tarvittaessa myös poistaa. Esimerkiksi sprayvernissaa käyttämällä lopputuloksesta on mahdollista tehdä säänkestävä. Kankaita ja tekstiilejä koristellessa tulee väri kiinnittää uunissa (n. 8 min / 150-astetta; huomioiden kankaan ominaisuudet. Älä jätä kangasta tai tekstiiliä vartioimatta uuniin).

Tusseja on saatavilla yhteensä kolme eri kokoista kärkeä ja 28 väriä (kärjen tyypistä riippuen). Tussien kärki on laadukas ja kestävä japanilainen kärki. Laadukkaiden ja monipuolisten tussien vesipohjainen muste on mattapintainen, nopeasti kuivuva (pinnasta riippuen) ja läpinäkymätön muste. Musteen tuoksu on mieto. Tussien kirkkaat ja laadukkaat pigmentit ovat valonkestäviä (neonvärit ovat osittain valonkestäviä, eivätkä täysin läpinäkymättömiä. Neonvärit loistava UV-valon alla). Tussit sekoittuvat keskenään hyvin ja myös kerrostaminen onnistuu. Akvarellimaista lopputulosta tavoitellessa väriä voidaan levittää märällä siveltimellä tai sienellä.

Haluatko kuulla lisää YONO:sta? Lisätietoja YONO-tusseista sekä tarvittavia myyntimateriaaleja (kuvia, videoita ja esitteen) saat asiakaspalvelustamme. Lisäinspiraatiota YONO-työskentelyyn löytyy täältä.

YONO – You Only Need One.

Leave a Reply