Skip to main content
0

Ostoskori

Olemme jo kesän korvilla ja onkin aika katsella vuoden 2022 alkupätkää. Jo muutaman vuoden ajan olemme eläneet keskellä poikkeusoloja, jotka edelleen vaikuttavat osaltaan myös taide- ja askartelualalla.

Vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet aktiivisesti ja valikoimamme onkin täydentynyt jatkuvasti toinen toistaan mielenkiintoisemmilla tuotteilla. Jotta voimme tulevaisuudessa varmistaa mahdollisimman sujuvan toimitusketjun, suosittelemme ennakoimaan ja tilaamaan tuotteita mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin voimme paremmin varmistaa niin tuotteiden saatavuuden kuin toimituksetkin.

Maailman tilanteessa tapahtuneet muutokset sekä raaka-aineiden saatavuushaasteet, logistiikkakulujen nousu ja rahtikustannusten kasvaminen tuovat edelleen omat haasteensa myös meidän alallemme. Mikäli tavarantoimittajamme päätyvät em. syiden vuoksi nostamaan hintojaan kesken myyntikauden, joudumme myös me maahantuojana ja tukkuliikkeenä päivittämään omia tukkuhintojamme. Mahdollisista tukkuhintojen muutoksista ilmoitamme aina erikseen.

Paljon hyvää on myös tiedossa loppuvuoteen! Päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja viimeisimpänä lisäyksenä olemme saaneet varastollemme paljon kysytyt mustat kangaspahvipohjat, jotka ovat nyt tilattavissa. Uutuustuotteita on myös tiedossa tulevina kuukausina ja valikoimamme täydentyy mm. värikynillä, Mixed Media-papereilla ja erilaisilla askartelutuotteilla. Uusin kuvastomme on parhaillaan työn alla ja joulukuvastomme ilmestyy kesäkuussa. Kuvastosta löytyy joulutuotteiden lisäksi myös kauden uutuuksia.

Siirrämme tiedottamistamme entistä enemmän sähköisiin kanaviimme, joten suosittelemme ottamaan niin kotisivumme kuin sosiaalisen median kanavamme seurantaan. Näin kuulet uutisista ensimmäisten joukossa!

Suuri kiitos alkuvuodesta kuuluu myös teille, arvoisat jälleenmyyjämme. Toivomme, että myös tulevaisuudessa yhteistyömme jatkuu yhtä aktiivisena ja positiivisin merkein, kuin tähänkin saakka.

Hyviä kauppoja ja aurinkoista kesää!

Koko Hanartin väki

Anu Pynnönen

Anu Pynnönen

Markkinointipäällikkönä vastaan Hanartilla mm. tuotekuvista, esitteistä, Extranetin ja hanart.fi-sivuston ylläpidosta.