SMLT Star T akvarellilehtiö 240g A3 (20) FSC

Tuotetunnus (SKU): 4589129 Osasto:

240 gsm luonnonvalkoinen akvarellipaperi. Kova selkämys. Hapoton, pH-neutraali paperi. Soveltuu kaikille kuivatekniikoille ja joillekin Mixed Media-tekniikoillekin. Kannet valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista. Kova taustapahvi. Paperi on puutonta ja FSC-sertifioitua. 20 arkkia.
SM-LT:n Star T-tuoteperhe soveltuu mainiosti nousevien tähtien, koululaisten, opiskelijoiden ja taideharrastusta aloittelevien käyttöön. Star T-perheen lehtiöissä on yhteen soveltuvat,
maanläheiset ja modernit kannet. SM-LT on yritys, joka kannattaa vihreitä arvoja ja sosiaalista vastuuta sekä kestävää kehitystä. Euroopassa sijaitseva tehdas tuottaa SM-LT tuoteperheen tuotteet kierrätysmateriaaleista ja nopeasti uusiutuvasta FSC-puuaineksesta. SM-LT kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisella ja sosiaalisella tasolla. Yritykselle myönnettiin FSC ®-sertifikaatti vuonna 2017. (FSC-C133807). Forest Stewardship Council® on maailmanlaajuinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon ja monia sidosryhmiä sisältävä organisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti ympäristö-, sosiaali- ja talouskysymyksiin liittyen.

Lisätiedot

EAN-koodi