SMLT Star T maalauslehtiö Painting 300g A4(20) FSC

Tuotetunnus (SKU): 4588511 Osasto:

300 gsm valkoinen paperi öljy-, akryyli-, ja guassiväreille. Kova selkämys. Hapoton, pH-neutraali paperi. Kansi valmistettu kierrätysmateriaaleista. Arkit puuttomia ja FSC-sertifioituja. 20 arkkia lehtiössä. SM-LT:n Star T-tuoteperhe soveltuu mainiosti nousevien tähtien, koululaisten, opiskelijoiden ja taideharrastusta aloittelevien käyttöön. Star T-perheen lehtiöissä on yhteen soveltuvat, maanläheiset ja modernit kannet. Tuote on valmistettu FSC sertifioidusta paperista.
SM-LT on yritys, joka kannattaa vihreitä arvoja ja sosiaalista vastuuta sekä kestävää kehitystä. Euroopassa sijaitseva tehdas tuottaa SM-LT tuoteperheen tuotteet kierrätysmateriaaleista ja nopeasti uusiutuvasta FSC-puuaineksesta. SM-LT kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisella ja sosiaalisella tasolla. Yritykselle myönnettiin FSC ®-sertifikaatti vuonna 2017 (FSC-C133807).
Forest Stewardship Council® on maailmanlaajuinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon ja monia sidosryhmiä sisältävä organisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti ympäristö-, sosiaali- ja talouskysymyksiin liittyen.

Lisätiedot

EAN-koodi