Skip to main content
0

Ostoskori

XL Blockilla voi värittää suoraan tai sitä voi murentaa suoraan teokseen. Myös suihkepullon kanssa saat luotua mielenkiintoisia efektejä, kun lisäät murusia suihkepullon veteen tai suihkutat vettä piirtojälkeen. Väripaloilla luot helposti leveitä linjoja ja viivoja tai peität nopeasti laajoja alueita. Sitä voi myös käyttää värinappina siveltimellä maalatessa.


Väripala sisältää paljon väriä, se on huomattavasti riittoisampi kuin kynämuodossa oleva ja sitä on kätevämpi käyttää erilaisissa tekniikoissa.


Jokainen väripala sisältää suuren määrän väriä, joka vastaa kahdeksaa kynää.


INKTENSE XL BLOCKS
Derwentin Inktense Blockeissa on monipuolinen, vesiliukoinen, mustetta muistuttava koostumus, jossa on voimakkaat väripigmentit. Inktense sopii täydellisesti värien kerrostamiseen. Kuivuttuaan väri on vedenkestävä, joten uusi kerros ei sotke aiempaa värikerrosta.

Värit: Ink Black, Antique White, Field Green, Bright Blue, Poppy Red, Sun Yellow

Ink Black, Antique White, Field Green, Bright Blue, Poppy Red, Sun Yellow, Payne’s Grey, Leaf Green, Deep Violet, Fuchsia, Tangerine, Mustard

GRAPHITINT XL BLOCKS
Graphitint XL Block on vesiliukoinen väri, jossa on täyteläiset sävytetyt värit. Erinomainen laajojen alueiden värittämiseen, paksujen jälkien luontiin, ohuiden viivojen vetoon ja puuterimaisen tekstuurin luomiseen.


Värit: Olive Green, Dark Prussian, Raw Umber, Burnt Umber, Port, Aubergine

TINTED CHARCOAL XL BLOCKS
Tinted Charcoal XL Block on erityinen yhdistelmä Charcoal -sävyjä väripalan muodossa. Uudella Tinted Charcoal XL Blockilla on uudet värisävyt ja se korvaa edellisen version (ei enää mustaa). Väripalalla on monia ominaisuuksia, kuten tarkkojen linjojen vedot, laajan alueen värittäminen tai mikä ikinä onkaan tapa millä taiteilija sitä haluaa käyttää. Väripalaa voi myös katkaista, leikata pienemmiksi paloiksi tai raastaa jauheeksi. Valinta on sen käyttäjällä.


Värit: Ochre, Sanguine, Mars Violet, Sepia, Forest Pine, White

GRAPHITE XL BLOCKS
Derwent Graphite XL Blocks on eri asteisia tummia värejä. Väripalaa voi käyttää laajan alueen peittoon, pitkiin vetoihin ja tekstuureihin. Leikkaa paloiksi, raasta jauheeksi.


Värit: Hard, Medium, Soft, Very Soft, Dark, Onyx Medium, Onyx Dark

CHARCOAL XL BLOCKS
Charcoal XL Blocks on eri asteisia harmaansävyjä. Värilohko on luonnostaan vesiliukoinen ja monipuolinen. Rakenteeltaan se on pehmeä ja saa aikaan pehmeän häivytyksen.


Värit: Light, Medium, Black, Blue Black, Yellow Black, Ultra Black

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator