Skip to main content
0

Ostoskori

15.8.2023 klo 12.00 | Lehtipiste Oy


Lehtipiste Oy sekä Hanart Oy:n omistaja Jari Handolin ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaisesti Lehtipiste ostaa Hanart Oy:n toiminnot. Handolin on vastannut Hanartin yritystoiminnasta vuodesta 1978 lähtien.


Hanart Oy on tukkuliike, joka tuo maahan tunnettuja ja laadukkaita merkkituotteita taiteen tekemiseen, askarteluun ja sisustamiseen.

Lehtipiste Oy vastaa iltapäivä- ja aikakauslehtien irtonumeroiden, kirjojen sekä keräilytuotteiden valikoimanhallinnasta ja jakelusta valtakunnallisesti. Verkkokaupan logistiikkamarkkinoilla yhtiö toimii Pakettipiste-nimellä tarjoten aikataulukriittisiä kuljetuksia sekä kuluttajille valtakunnallisen pakettiautomaattiverkoston. Konserniin kuuluvat lisäksi kortti- ja lahjatavara-alan johtavat toimijat Suomen Korttipiste Oy ja Putinki Oy.

Hanart täydentää Lehtipisteen käyttötavaratarjontaa
Hanart Oy jatkaa omana tytäryhtiönään osana Lehtipiste-konsernia, ja liittyy operatiivisesti osaksi konsernin korttiliiketoimintayksikköä Suomen Korttipiste Oy:n ja Putinki Oy:n rinnalle. Hanartin uutena toimitusjohtajana aloittaa Suomen Korttipisteen toimitusjohtaja Kalevi Koistinen.
Kuluttajalle Hanartin liittyminen osaksi Lehtipiste-konsernia näkyy entistäkin kattavampana ja monipuolisena kokonaistarjontana.


”Olemme iloisia saadessamme Hanartin osaksi Lehtipiste-konsernia. Kasvustrategiamme mukaisesti Hanartin laaja tuotevalikoima täydentää nykyisiä liiketoimintojamme, tarjoten kuluttajille entistäkin laajemman ja laadukkaan käyttötavaravalikoiman. Hanart on hyvin hoidettu, perinteinen yhtiö, jota lähdemme innolla kehittämään Lehtipisteen resurssien tukemana”, sanoo Lehtipiste-konsernin toimitusjohtaja Janne Mansukoski.


“45 vuotta sitten alkanut yritystarina saa nyt uuden hienon jatkumon. Hanart Oy jatkaa yrityksenä nykyisine työntekijöineen uudessa vahvassa omistuksessa ja ohjauksessa. Tämä mahdollistaa yrityksen kehityksen kaikilla osa-alueilla ja tukee jälleenmyyjien menestymistä tulevaisuudessa. Hanart Oy:n periaatteena on ollut toimia tehokkaasti, ystävällisesti ja luotettavasti kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa. Olen kiitollinen monien vuosien yhteistyöstä hyvien asiakkaiden, hyvien tuotteiden, hyvien tavarantoimittajien ja hyvien työntekijöiden kanssa – tässä tilanteessa on uusi tasokas suomalainen omistus paras ratkaisu tulevaisuuteen kaikille osapuolille”, kertoo Hanartin Jari Handolin.

Linkit:
www.lehtipiste.fi
www.hanart.fi

Lisätietoja yrityksistä:


Lehtipiste Oy on koko Suomen kattava valikoimanhallinta- ja jakeluyhtiö, jonka valikoimaan kuuluvat koti- ja ulkomaisten lehtien irtonumerot, kirjat, keräilytuotteet sekä monet muut tuotteet. Lehtipisteen kuljetus- ja jakelukanava kattaa lähes 4200 myyntipistettä sekä lisäksi satoja asiakkaiden kohteita päivittäin ympäri maan. Lehtipiste toimii myös Pakettipiste-nimellä tarjoten verkkokaupan logistiikkamarkkinoille valtakunnallisen kuluttajien pakettiautomaattiverkoston. Pakettipiste on keskittynyt muun muassa verkkokauppojen, aikataulukriittisten autoteollisuuden ja terveydenhuollon kuljetuksiin. Lehtipiste-konserniin kuuluvat kortti- ja lahjatavara-alan toimijat Suomen Korttipiste Oy ja Putinki Oy. Lehtipiste-konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 94,3 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 200 työntekijää tytäryhtiöt mukaan lukien. Lehtipiste Oy on osa Tradeka-Yhtiöt Oy:tä.

Hanart Oy on tukkuliike, joka tuo maahan tunnettuja ja laadukkaita merkkituotteita taiteen tekemiseen, askarteluun ja sisustamiseen. Tuotevalikoimasta löytyy yhteensä noin 9000 tuotetta, joiden jälleenmyyjiä on ympäri Suomen. Yhtiön toiminnot sijaitsevat Järvenpäässä. Hanartin liikevaihto vuonna 2022 oli 5,2 miljoona euroa.

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator