Skip to main content
0

Ostoskori

Joka päivä on akryylipäivä! Fluid on akryyliväri, jossa on nestemäinen, juokseva koostumus jota on helppo annostella suoraan pullosta. 48 eloisan satiinivärin valikoima on valmistettu samoista korkealaatuisista pigmenteistä kuin Liquitex Basics akryylivärit. Erittäin monipuolinen ja pysyvä erilaisilla pinnoilla. Vettä hylkivä kuivana.

Ominaisuudet:

 • Juokseva viskositeetti
 • Pigmenttinen
 • Erittäin monipuolinen
 • Ei tarvitse laimentaa
 • Helppo sekoittaa
 • Satiininen kiilto

Tekniikat:

 • Kaikki maalaustekniikat
 • Yksityiskohdat
 • Pouring ja roisketekniikka
 • Luonnos- ja pohjamaalaus
 • Sekoitus
 • Mixed Media

Q&A

Liquitex Basics Acrylic Fluid vs Liquitex Basics Acrylic – Mitä eroa?
Liquitex Basics Acrylic on keskiviskositeettinen väri (selkeämpi rakenne ja siinä siveltimen vedot/veitsen jäljet erottuvat), kun taas Fluidissa on alhaisempi viskositeetti (ohuempi, sileä, juokseva), eli siveltimenvedot eivät näy kuivasta työstä.


Voiko Liquitex Basics Fluidia käyttä Liquitex Basics akryylivärien kanssa?
Kyllä. Molemmat sarjat ovat 100 % yhteensopivia, joten voit yhdistää niitä haluamallasi tavalla. Fluidia voi myös käyttää minkä tahansa Basics-tuotteen kanssa.


Onko Fluid laimennettu versio Liquitex Basics Akryyliväreistä?
Ei ole. Se on suunniteltu laboratoriossa ja se on valmistettu nestemäisemmällä sideaineella niin kuin Basics akryyliväri – tämä tuo alhaisemman viskositeetin ja juoksevuutta. Molemmissa väreissä on yhteensopivat sideaineet ja ne sisältävät saman pigmenttimäärän. Jos Basics akryyliväriä olisi laimennettu vedellä, sen rakenne ja suorituskyky menetettäisi ominaisuutensa. Enemmän vettä = pienempi pigmenttipitoisuus ja huomattavasti heikommat värit. Joten jos haluat ohuemman värin, valitse Basics Acrylic Fluid.


Voinko lisätä vettä Liquitex Basics Acrylic Fluidiin?
Sitä ei suositella. Fluid on 100 % valmis väri käytettäväksi, joten sinun ei tarvitse ohentaa sitä saadaksesi juoksevan koostumuksen. Ylimääräinen vesi ohentaa pigmenttimäärää ja estää sitä kuivumasta kunnolla. Jos haluat ohentaa, käytä maalausainetta.


Miten Liquitex Basics Acrylic Fluid eroaa Liquitex Professional Soft Body
akryyliväristä?

Fluid on hieman nestemäisempi kuin Soft Body. Fluidissa on pienempi pigmenttimäärä. Kummassakin tuotteessa käytetään samoja korkealaatuisia pigmenttejä ja ne käyvät läpi tiukan valmistusprosessin, mutta Professional-valikoimassa on korkeampi pigmenttipitoisuus kuin Basics väreissä. Tämän takia Basics sopii hyvin hinnaltaan aloittaville taiteilijoille.

JUOKSEVA VISKOSITEETTI
Vapaasti virtaava väri, joka antaa uusia mahdollisuuksia. Nestemäinen rakenne, joka leviää helposti ilman raahausta. Basics Acrylic Fluid on erittäin sileä, erittäin sekoittuva ja täynnä pigmenttiä. Ihanteellinen pouring töihin, laajojen alueiden peittämiseen, hienoihin yksityiskohtiin, roiskeitekniikkaan ja kaikkeen niiden väliltä.

EI TARVITSE OHENTAA
Valmiiksi oikea koostumus, ei tarvitse ohentaa. Basics Acrylic Fluid on tarkoitettu suoraan pullosta käytettäväksi. Sitä ei tarvitse ohentaa saadakseen siitä juoksevaa. Eli se on 100 % valmis käytettäväksi. Täydellinen sellaisenaan – sileä, juokseva ja eloisa.

SATIININEN
Keskivahva viimeistely, joka sopii kaikenlaisiin töihin. Ei liian matta, eikä liian kiiltävä. Hyvällä paikalla niiden välissä. Fluid on kuivuttuaan kovaksi satiinimainen ja kirkas.

ERITTÄIN MONIPUOLINEN
Valmiina kaikkeen. Mitä haluaisit maalata tänään? Mitä tahansa sinulla on mielessäsi, virtaava, nestemäinen koostumus haastaa sinut! Fluidia voi käyttää kaikenleiseen kuten maalaukseen, pouringiin, roiskimiseen ja vetoihin. Maalaa ja peitä nopeasti suuret pinnat. Pitkiä vetoja, läikkiä, valumia, roiskeita.

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator