Skip to main content

Ostoskori

Korkealuokkainen ja käyttövalmis Liquitex Recycled Canvas-maalauspohja on täydellinen lisä jo valmiiksi kattavaan ja monipuoliseen Liquitex-tuoteperheeseen. Akryyli- ja öljyväreille soveltuva maalauspohja on valmistettu 100 % kierrätetyistä muovipulloista ja FSC-sertifioidusta puusta. Myös tuotteen pakkauksessa käytetty muovi sekä etiketti on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Maalauspohjat on valmistettu yhteistyössä Waste2Wear-organisaation kanssa. Organisaatio on edelläkävijä erityisesti muovijätteiden hyötykäytössä. 

Liquitex-brändin intohimona ovat uudet innovaatiot ja niiden tuominen taiteilijoiden käyttöön ympäri maailman. Tavoitteena on myös varmistaa, että tulevilla sukupolvilla on yhtäläiset mahdollisuudet inspiroitua ja toteuttaa itseään taiteen parissa. Uusiin maalauspohjiin on haluttu tuoda jotain erilaista ja uutta, joten yhteistyö Waste2Wearin kanssa on looginen. Waste2Wear-organisaatio on edelläkävijä muovijätteiden hyötykäytössä ja heidän käyttämänsä teknologian avulla valmistetaan kestävän kehityksen mukaisia tekstiilejä, joiden alkuperä on helposti selvitettävissä. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta
www.waste2wear.com.

Liquitex Recycled Canvas-maalauspohjat ovat ensimmäinen tuote SUSTAIN-tuotemerkin alla. Tämä kertoo mm. sen, että tuotteen pakkaus on kierrätetty ja kierrätettävää, tuotteessa käytetty puumateriaali on FSC-sertifioitua sekä tuotteen tuotantoketju on mahdollisimman läpinäkyvä. Liquitex on myös B Corporation-yritys. Suomessa hieman tuntemattomampi sertifikaatti vahvistaa yrityksen pyrkivän kestävään tulevaisuuteen sekä huolehtivan niin sosiaalisista kuin ympäristöllisistä teemoista. Yritys kiinnittää erityistä huomiota sosiaaliseen hyvinvointiin, turvallisuuteen, eettisiin ja käyttäjäystävällisiin materiaaleihin, pakkausmateriaalin ja muovin käyttöön. Pyrkimyksenä on myös tarjota innovatiivisia vaihtoehtoja käyttäjilleen.


2057130    LQX Recycled pinkopohja 13×18 cm
2057154    LQX Recycled pinkopohja 20×20 cm 
2057185    LQX Recycled pinkopohja 30×40 cm 

Markkinointimateriaalit

Tuotteista on saatavilla jälleenmyyjiemme käyttöön erinäisiä markkinointimateriaaleja. Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset tuotekuvia tai videoita käyttöösi.

Liquitex Recycled Canvas-maalauspohjien esitteeseen pääset tutustumaan täällä.

Anu Pynnönen

Anu Pynnönen

Markkinointipäällikkönä vastaan Hanartilla mm. tuotekuvista, esitteistä, Extranetin ja hanart.fi-sivuston ylläpidosta.