Skip to main content
0

Ostoskori

Little Artist – Värejä taiteluun ja askarteluun.

Maalaaminen ja piirtäminen kehittävät lasta monilla tavoin ja ne ovat mukavaa yhteistä tekemistä koko perheelle. Mielikuvituksen avuksi on olemassa myös erilaisia vaahtomuovisia leimasimia ja hauskoja rullia, joten taideteoksen tekemiseen ei vaadita vanhemmiltakaan piirustustaitoja! Värit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, voit maalata pahvia, styroksia, maito- tai mehutölkkejä ja tietenkin paperille. Little Artist sarjan tuotteet sopivat jo kolmivuotiaasta lähtien ja ne ovat turvallisempia kuin tavalliset akryylivärit.

Värit huolehtivat myös lasten tulevaisuudesta, sillä ne ovat ilmastoneutraaleja. Valmistaja kompensoi hiilidioksidipäästönsä ja värit on valmistettu Saksassa.


Kaikki sarjan maalit ovat vesiohenteisia, vegaanisia, laktoosittomia ja gluteenittomia sekä parabeenittomia.

Hauskat ja turvalliset tuotteet

Pienetkin lapset voivat käyttää sormi- ja askartelumaaleja elintärkeiden taitojen oppimiseen, mm. koskettamalla, kokeilemalla ja sekoittamalla värejä. Jos jokin menee pieleen, värit saa pestyä pesussa yli 30°C:n lämpötiloissa. Kasvaessaan päiväkoti- ja alakouluikäiset lapset voivat jatkaa värien
tutkimista muun muassa ikkunaväreillä. Lukemattomat muut tuotteet ja jännittävät setit täydentävät KIDS-valikoimaa ja lisäävät monipuolisuutta.

Aika värittää maailma!

Little Artist -värit ovat saatavilla 14 eri värissä. Valikoimassa on mukana
monta perussävyä, joita voi sekoittaa keskenään.

Ikkuna- ja sormivärit

Pienen taiteilijan taidetarvikkeet

Jotta väriä saadaan paperille, siihen tarvitaan hyviä välineitä. Marabu Kids -sarjaan kuuluu kaksi sivellinsettiä eri ikäisille lapsille. Jäykemmällä harjaksella olevat siveltimet sopivat parhaiten ensimmäisiä taideteoksiaan luoville lapsille. Ne kestävät hyvin myös hiukan innokkaampia maalareita. Kun käden ja silmän yhteistyö kehittyy, niin on aika vaihtaa joustavampiin siveltimiin ja settiin, jossa löytyy terävä sivellin myös tarkempaan maalaamiseen.

Taidetta voi tehdä myös muulla kuin
siveltimellä! Kuinka hauskaa on luoda erilaisia teoksia leimasimilla ja kuvioteloilla. Leimasinsetissä 4 erilaista leimasinkuviota
ja kaksi sabluunatuputinta. Telapakkauksessa kolme erilaista ja
erilevyistäkuviotelaa.

Sarjaan kuuluu puuvapaa FSC sertifioitu 170 g paperi, joka kestää innokkaan taiteilijan
runsaammankin värin käytön. Soveltuu myös vesiväreille ja sormiväreille. Pakkauksessa 20 arkkia.

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator