Skip to main content
0

Ostoskori

Tällä videolla näytämme, kuinka Granulation Medium toimii Alizar Crimson -värin kanssa. Väri asettuu paperin pintaan tuoden tekstuuriin esiin. Seuraavaksi näytämme kuinka tavallinen hieno ruokasuola märälle akvarellivärille ripoteltuna tekee kauniita efektejä. Karkean merisuolan vaikutus on sama kuin granulation mediumilla, mutta se luo isompia efektejä.
Viimeisenä näytämme kuinka maskausaine vaikuttaa. Roiski maskausainetta pohjalle ja anna sen kuivua, maalaa sen jälkeen akvarelleilla sen päälle. Kun väri on kuivunut, suola ja maskiaine poistetaan. Tekstuuri ja tähtimäiset efektit paljastuvat suolan sekä maskiaineen alta. Kumpikin tekniikka tuo mielenkiintoisia mahdollisuuksia maalaamiseen!
Luo kauniita ja hohtavia yksityiskohtia! Aloita laveeraamalla akvarelliväriä ja lisää sen jälkeen värikynällä väriä kevyesti paljastamaan paperin rakenne. Yhdistelemällä sileitä ja rakeisia väripintoja päällekkäin luot ulottuvuutta maalaukseen. Seuraavaksi väritä akvarellikynällä erilliselle luonnostelupaperille ja sekoita sitä kevyesti veden kanssa. Lisää joukkoon Iridescent Mediumia metallinhohdon luomiseksi. Sekoittamalla nämä yhteen saat hohtavan värin, jota voidaan levittää aikaisemman maalauksen päälle.
Perusmassan sävy on väri, joka tulee suoraan tuubista. Laveerattaessa väristä paljastuvat sen erilaiset sävyt. Videolta näkyy kuinka erilaiset värit reagoivat laveeraukseen. Väriä valittaessa kannattaa huomioida sekä perusmassan sävy, että se kuinka värisävy muuttuu laveerattaessa, mm. onko se läpikuultava vai peittävä. Joidenkin värien perusmassan sävy on varsin erilainen kuin väri laveerattuna.
Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator