Skip to main content
0

Ostoskori

Marabu GREEN on markkinoiden uusi, vesipohjainen alkydiväri. Värien valmistuksessa käytetään kasvisöljypohjaisia raaka-aineita ja vegaaninen maali on valmistettu vähintään 92 % luonnonmateriaaleista (sisältäen mm. vettä ja ainesosia uusiutuvista raaka-aineista). Värit valmistetaan kestävästi Saksassa ja koko valmistusprosessi on ilmastoneutraali. Marabu GREEN-värien pohjana on alkydihartsi sekä vesi. Alkydihartsit on valmistettu luonnollisista öljyistä sekä moniarvoisista alkoholeista. Tästä syystä jopa 92 % Marabu GREEN-väreistä on luonnonmateriaaleja. Mattapintainen, kermainen väri voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Väri on valon- ja säänkestävä ja sävyjä voi kätevästi sekoittaa keskenään. GREEN soveltuu käytettäväksi useilla eri pinnoilla, esimerkiksi paperilla kartongilla, maalauspohjalla, puulla, MDF:llä ja kivipinnalla.

GREEN edustaa innovaatiota; luonnonvarojen suojelemisessa, kestävän kehityksen varmistamisessa sekä ympäristön ja ilmaston suojelemisessa – korkealuokkaisten laatu- ja käsittelystandardien avulla. GREEN-värien kautta Marabu on askeleen lähempänä kestävää tulevaisuutta! Heinäkuusta 2021 hiilineutraali Marabu ja heidän oma Project Green-ohjelmana tähtää entistä vihreämpään tulevaisuuteen. Lisätietoja projektista löydät täältä.

Marabu GREEN-värien pakkauksissa käytetyt materiaalit on tarkkaan harkittu ja testattu. GREEN-lajitelmien kartonkilaatikoissa on käytetty vähintään 95 % kierrätysmateriaalia ja laatikoita voi kätevästi jatkokäyttää maalaamalla ja koristelemalla. Kaikki tuotteiden pakkausmateriaalit ovat tietenkin kierrätettäviä.

Saatavilla on yhteensä 24 eri sävyä ja kaksi erilaista lajitelmaa (Basic, Boho). Värien lisäksi on saatavilla myös vegaanisia sivellinlajitelmia.

Ostoksille Extranetiin pääset täältä.