Skip to main content
0

Ostoskori

Canson Graduate -sarjasta löytyy jokaiselle tekniikalle oikea lehtiö. Uusi valmis kokonaisuus!

Tekniikat:

  • Öljy ja akryyli
  • Vesivärit
  • Tussit
  • Luonnostelu
  • Bristol tekninen piirtäminen
  • Monimediatekniikka karkea
  • Monimediatekniikka sileä
  • Monimediatekniikka musta
  • Monimediatekniikka hiekka

Öljy ja akryyli:

Canson Graduate-öljy- ja akryylilehtiön paperi on paksuhkoa, kestävää ja imukykyistä luonnollisen valkoista paperia. Paperi on hapotonta eikä se sisällä optisia kirkasteita. Lehtiö sisältää 20 arkkia 290 gsm paperia. Täydellinen vaihtoehto niin öljyväreille kuin akryyliväreillekin!

Vesivärit:

Graduate Watercolor -lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Canson Graduate-akvarellilehtiön paperi on valkoista, kestävää ja hapotonta puolikarkeaa paperia. Lehtiö sisältää 20 arkkia 250gsm paperia. Täydellinen vaihtoehto akvarellityöskentelyyn!

Tussit:

Graduate Manga Marker Layout lehtiö on täydellinen aloittelijalle ja harjoitteluun. Puoliläpinäkyvän, kirkkaan valkoisen ja erittäin sileä paperi. Paperi kestää vettä ja siinä on erityinen käsittely, joka estää musteen tunkeutumisen, joten pigmentti pysyy pinnalla eikä tule paperin läpi. Manga Marker Layout -paperi näyttää värit parhaimmillaan ja mahdollistaa samettisen tasaiset sävyt. Se soveltuu kaikentyyppisille tussille, mukaan lukien alkoholi- ja liuotinpohjaiset kynät.

Luonnostelu:

Graduate Croquis Sketching lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Kevyt (96 gsm) valkoinen paperi, hieman huokoinen. Sopii ihanteellisesti nopeisiin luonnoksiin lyijykynillä, värikynillä, hiilellä, sanguiinilla… Paperin pinta sopii mihin tahansa luovaan ideaan ja kestää hilseilemättä tai vahingoittumatta. Piirrä, pyyhi ja aloita alusta!

Bristol tekninen piirtäminen:

Graduate Bristol lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Soveltuu erityisesti tekniseen piirtämiseen. Erikoisvalkoisen ja erittäin sileän paperin ansiosta se on ihanteellinen tarkkaan piirtämiseen lyijykynillä ja huopakynillä tai muulla tekniikalla, joka vaatii kestävän sileän pinnan ja teräviä viivoja.

Monimediatekniikka karkea:

Graduate Mixed Media lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Valkoinen paksu kevyesti rakeinen (200 gsm) paperi on ihanteellinen sekatekniikoille: piirtämiseen lyijykynillä, huopakynillä, akvarelli, guassi, akryyli.

Monimediatekniikka sileä:

Graduate Lettering Mixed Media lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Täydellinen eri lettering-tekniikoille ja välineille, kuten tusseille ja musteille. Kevyesti kuvioitu monipuolinen paperi sopii myös sekatekniikkaan ja akvarelleihin.

Monimediatekniikka musta:

Graduate Mixed Media Musta lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Paksu syvämustan paperi (240 gsm) sopii ihanteellisesti sekatekniikoihin: luonnoksiin lyijykynillä, vesiväreillä, tussilla… Sileä syvämusta paperi tuo värit esiin ja luo hienoja kontrasteja.

Monimediatekniikka hiekka:

Graduate Mixed Media Harmaa lehtiö sopii aloittelijalle ja harjoitteluun. Harmaa paksu paperi (220 gsm) on ihanteellinen sekatekniikoihin: piirtämiseen lyijykynillä, huopakynillä, akvarelli, guassi, akryyli… Paperi on kaksipuolinen: rakeinen puoli korostaa lyijykynillä, hiilellä ja akvarellilla tehdyn tekstuurin vaikutuksia, kun taas sileä puoli sopii täydellisesti huopakynille.

Lehtiöt valmistetaan Ranskassa ja paperi on FSC-sertifioitua.

Santra Ahde

Santra Ahde

Markkinointikoordinaattori / Marketing Coordinator