https://norgepiller.com/kamagra/

UUTTA! Vegaaniset Derwent Procolour-värikynät

UUTTA! Vegaaniset Derwent Procolour-värikynät

Oletko koskaan halunnut pidellä sateenkaarta kädelläsi? Herkulliset uudet Procolour-värikynät ovat siinä tapauksessa kuin Sinulle tehdyt.

Derwent_Procolour 300x180.jpgDerwent Procolour on uusin tulokas ammattilaistason Derwent-värikynäperheessä.  Procolour-kynissä yhdistyvät Artists’ ja Coloursoft-kynien parhaat ominaisuudet; Artists-kynien piirtotarkkuus sekä Coloursoft-kynien värinlevittyvyys. Taiteilija saa työvälineen jolla hän voi luoda kestävää tarkkuutta pehmeällä piirtojäljellä.

Derwent® Procolour – kynät ovat täydellinen yhdistelmä erikoistarkkaa kärkeä ja pehmeää värinlevittyvyyttä.  Vaikka värit leviävät paperille öljymäisen pehmeästi, on kynän tekstuurilla vahamaisen ronski peittokyky. Rikaspigmenttiset kynät säilyttävät terävän kärjen erittäin yksityiskohtaiseen piirtämiseen ja värittämiseen, ja niiden minimaalisten pölyämisominaisuuksien ansiosta kynien käyttö ja piirustusten työstäminen on puhdasta ja tahratonta.

2302505 2302506 2302507 2302508Procolour-kynien uniikki muotoilu lupaa jokaisella käyttökerralla siistiä, tasaista piirtojälkeä. Kuvataiteilijat ylistävät valikoimaa tarkan kärjen, pehmeiden sävyjen, värien sekoittuvuuden ja kirkkauden sekä kerrostusominaisuuksien vuoksi. Procolour – kynät sekoittuvat hyvin myös erilaisten maalausaineiden ja välineiden, kuten blenderikynien ja paper stump-häivyttäjien kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Voimakas ydin ja kärki, minimaalinen halkeilu ja pölyäminen
  • Pehmeä värinlevitys, vahaton lopputulos
  • Rikaspigmenttinen
  • Sekoittuu helposti maalausaineiden ja blenderikynien kanssa
  • Vegaaniset (kynien valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä raaka-aineita)
  • Saatavilla 72:ssa upean rikkaassa ja kirkkaassa sävyssä (värikartta löytyy täältä)

 

https://www.derwentart.com/a/314041