SMLT Star T akvarellilehtiö 240g A3 (20)

Tuotetunnus (SKU): 4589129 Osasto:

240 gsm luonnonvalkoinen akvarellipaperi. Kova selkämys. Hapoton, pH-neutraali paperi. Long life-kestävyys. Kannet valmistettu 100% kierrätysmateriaalista. 

SM-LT:n StarT-tuoteperhe soveltuu mainiosti nousevien tähtien, koululaisten, opiskelijoiden ja taideharrastusta aloittelevien käyttöön. StarT-perheen lehtiöissä on yhteensoveltuvat, maanläheiset, modernit kannet.
—
SM-LT on 2013 perustettu yritys, joka kannattaa vihreitä arvoja ja sosiaalista vastuuta, sekä kestävää kehitystä. Euroopassa sijaitseva tehdas tuottaa SM-LT tuoteperheen tuotteet taiteilijalaatuisesta paperimateriaalista. SM-LT kantaa vastuuta myös yhteiskunnallisella ja sosiaalisella tasolla, sillä 2/3 tehtaan työntekijöistä on liikuntarajoitteisia. 

Yritykselle myönnettiin FSC ®-sertifikaatti vuonna 2017. (FSC-C133807). Forest Stewardship Council® on maailmanlaajuinen, riippumaton, voittoa tavoittelematon ja monia sidosryhmiä sisältävä organisaatio, joka perustettiin vuonna 1993 vastuullisen metsänhoidon edistämiseen maailmanlaajuisesti ympäristö-, sosiaali- ja talouskysymyksiin liittyen.

Lisätiedot

EAN-koodi